Κώστας Λεφάκης: Προειδοποίηση να αποφυγή απρόσεκτων κινήσεων - Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα

Οι σημερινές προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Προειδοποίηση να αποφυγή απρόσεκτων κινήσεων - Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για την Παρασκευή 30/8 αλλά και για το πως θα εξελιχθεί η ημέρα για τα 12 ζώδια αναλυτικά. Ειδοποίησε μεταξύ άλλων πως πρέπει να αποφύγουμε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες ή απρόσεκτες κινήσει που μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τα ζώδια σήμερα 30/8 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται ολοκληρωτικά στην εργασία σας. Μη ρισκάρετε οικονομικά σήμερα. Αναζητήστε την ηρεμία μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και μη δεσμευτείτε σε δύσκολα θέματα. Εκμεταλλευτείτε τον προσωπικό σας μαγνητισμό.

Δείτε επίσης: Νέα Σελήνη στις 03/09: «Αναγεννησιακός» ο Σεπτέμβρης 2024 γι' αυτό το ένα ζώδιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ακτινοβολία σας και η καλή σας διάθεση είναι έκδηλες σήμερα. Θέλετε πάση θυσία να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και να αποδράσετε με το έτερον ήμισυ.

Ζώδια σήμερα 27/8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για τα αισθηματικά σας. Φροντίστε μόνο να έχετε εξασφαλίσει τον απαραίτητο χρόνο. Αρχίστε να ετοιμάζεστε για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Κάντε μια συνάντηση που θα επηρεάσει θετικά την καριέρα σας. Διαπραγματευτείτε την επαγγελματική σας θέση. Αισθάνεστε πλέον πιο δυνατοί και παραγωγικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι εσωτερικές σας πιέσεις χαλαρώνουν. Καλή η περίοδος να προετοιμάσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις και να σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον. Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις όμως μπορεί να σας καταπιέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως αναγνωρίσετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να πετύχετε τους στόχους σας. Χαλαρώστε και φροντίστε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάπως πιο ήρεμη είναι η σημερινή μέρα, καθώς προσπαθείτε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες στο περιβάλλον σας. Προσέχετε μόνο τι υπογράφετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα προκύπτει κάποιο οικονομικό θέμα στη δουλειά σας και ίσως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα σας με ένα συνεργάτη σας. Κάντε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά οφέλη μπορεί να σας προκύψουν ξαφνικά και κάποια οικονομική συμφωνία μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Προσέχετε αν ταξιδεύετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα περιπλέκεται από εντάσεις στη δουλειά σας αλλά και από τη διάθεσή σας να ερωτευτείτε και να ονειρευτείτε. Ελέγξτε τον ερωτισμό σας.

ΠΗΓΗ elle.gr