Γλυκόπικρα νέα για τα ζώδια: «Μην κάνετε...» - Η προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash (δεξιά)
Unsplash (δεξιά)

Τρίτη 13 Αυγούστου σήμερα, μία μέρα δύσκολη για όλους εξαιτίας της καταστροφής που έχει προκαλέσει η φωτιά στην Αττική, ωστόσο για το πώς αυτή θα εξελιχθεί έχει τις απαντήσεις ο Κώστας Λεφάκης με τις αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά - δείτε εδώ και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του.

Οι ημερήσιες 13/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να σας οδηγήσει και σε μία ξαφνική ερωτική επιτυχία. Μην μείνετε άπραγοι. Οι περιστάσεις ευνοούν από δω και πέρα τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να χαλαρώσετε από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες πνευματικές σας αναζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας σήμερα, μπορεί να προβληματίσει τους άλλους γύρω σας και να μειώσει την αξιοπιστία σας. Μην δείχνετε εμπαθείς στις διεκδικήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι θετική και κάποιες ξαφνικές εξελίξεις μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας. Αναγνωρίστε τις πραγματικές ευκαιρίες που διαμορφώνονται δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Μία θαυμάσια μέρα για να κάνετε απολογισμό στην δουλειά σας. Τα αποτελέσματα σας ικανοποιούν και το ηθικό σας αναπτερώνεται. Μία ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από κάποιο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνετε περίεργες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, και προφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κάποιες παράτυπες και πονηρές νομικές διαδικασίες.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε επαφές και συζητήσεις αλλά αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις ακόμα. Αν δεν είστε ήδη διακοπές, η μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες για κοντινές ευχάριστες εκδρομές,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην οδηγείστε σε υπερβολές και προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας σήμερα. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις σας καλούν σήμερα. Αποφύγετε ερωτικά παρατράγουδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προγραμματίστε να περάσετε ευχάριστα την παραμονή του δεκαπενταύγουστου και με περισσότερο φιλικήδιάθεση. Αφήστε κατά μέρος τις αναζητήσεις στο ερωτικό πεδίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κουρασμένοι δείχνετε σήμερα, και θέλετε πάση θυσία να αποδράσετε από την πραγματικότητα. Βρείτε λίγο χρόνο και αφιερώστε τον στον σύντροφό σας. Συζητείστε με ηρεμία τα προβλήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία συζήτηση μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά στοιχεία από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Σήμερα μπορείτε να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα για την ερωτική σας ζωή, όπου μπορείτε τώρα να χαράξετε Μία νέα πορεία. Τολμήστε να πάρετε αυτά που σας αξίζουν. Προσοχή στις συζητήσεις σας και στις αποκαλύψεις.

ΠΗΓΗ elle.gr