Ζώδια 9/6: «Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για...» - Αυστηρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash (δεξιά)
Unsplash (δεξιά)

Κυριακή 9 Ιουνίου σήμερα, με πολλή ζέστη, στον πυρετό των Ευροεκλογών. Μία μέρα πολύ σημαντική για την χώρα, αλλά και για κάθε ζώδιο. Ο Κώστας Λεφάκης, λοιπόν, έκανε τις προβλέψεις του και συμβουλεύει το καθένα για πώς θα εξελιχθεί (δείτε εδώ τα 6 ζώδια που θα περάσουν καλά ολόκληρη την εβδομάδα που έρχεται).

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Έχετε όλες τις δυνατότητες μιας οικονομικής και επαγγελματικής αναβάθμισης. Σχηματίστε μια πιο αντικειμενική άποψη για κάποιον φίλο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή ορισμένων σημαντικών για σας προσώπων από το περιβάλλον σας θα επηρεάσουν την τάξη που επικρατεί σήμερα στη ζωή σας.

Ζώδια Κώστας Λεφάκης
Unsplash

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε μια εκδρομή στο βουνό ή τη θάλασσα και γευθείτε τις χαρές της ζωής. Τακτοποιήστε όλες τις οφειλές σας ακόμα και με διακανονισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοιχτείτε περισσότερο αυτό το διάστημα με τις σχέσεις σας, τώρα που νιώθετε μεγάλη την ανάγκη της επικοινωνίας και της συναλλαγής με τον κόσμο.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Προς το παρόν, όμως, δείξτε κατανόηση και υπομονή. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τις ιδέες σας και πλησιάστε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας υποστηρίξουν. Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα μπορούσαν να παίξουν οι σκέψεις και οι εμπνεύσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε καλύτερα τις οργανωτικές ικανότητες που διαθέτετε, καθώς και το ταλέντο της πρόβλεψης που έχετε, προκειμένου να κατακτήσετε τους οικονομικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάνετε τον σωστό προγραμματισμό, θα βρείτε λίγο χρόνο και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εκτονώστε την καθημερινή σας ένταση περνώντας μια βραδιά με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανάγκες που έχουν οι δικοί σας άνθρωποι είναι περίπου ίδιες με τις δικές σας, γι’ αυτό μην αντιμετωπίζετε με επιφυλακτικότητα τις προσπάθειές τους να σας πλησιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, για να δείξετε τα ταλέντα σας ή να ανταλλάξετε απόψεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικότερες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να είστε προσεκτικοί και γενικά μεθοδικοί στις κινήσεις σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για την ψυχική και τη σωματική σας ανανέωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν χρειάζεται να δέχεστε και να υπομένετε τα πάντα. Πείτε στους άλλους αυτό που αισθάνεστε και θα δείτε πως η τακτική αυτή είναι καλύτερη για όλους.

Πηγή: elle.gr

Ο Ερμής από τους Διδύμους φέρνει λύπη ή χαρά;

Ο Ερμής πλέον στους Διδύμους, μια χαρωπή αστρολογική επιρροή, καλοκαιρινή θα έλεγα, με δόσεις υπερβολής, εξαιτίας του Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Οι ημέρες αυτές, είναι αφιερωμένες στο κουτσομπολιό και στην παραπληροφόρηση!

Τα νέα τρέχουν, αλλοιώνονται μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους τον προορισμό, κάποιος λέει αθώα ψεματάκια, κάποιος όχι και τόσο αθώα! Υπάρχει πάντα δόλος, είναι φανερός και ξεδιάντροπος, το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, τη φάση, την κατάσταση και το πώς την αντιμετωπίζει!

Τα ζώδια του Αέρα, (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ξεφεύγουν εντελώς, με την καλή την έννοια, οι ιδέες που έχουν είναι πρωτοποριακές, φανταστικές, πολύ αισιόδοξες, αρέσουν και γοητεύουν τον ακροατή. Υπάρχει ενθουσιασμός, για νέα project, άκρως δημιουργικά, που θα εντυπωσιάσουν τους λοιπούς! Καλά, δε θα κρατήσει για πολύ αυτό, όμως πάνω στη μούρλια του σύμπαντος, μπορεί να κλείσουν συμφωνίες, απίστευτα κερδοφόρες!

Πολλά πράγματα θα ξεκινήσουν τις δυο αυτές εβδομάδες, λίγα θα προχωρήσουν! Επιφανειακός ο ξεσηκωμός, αλλά χρειάζεται και αυτό, πού και πού! Το νου σας, γιατί ο... διαβάστε την συνέχεια εδώ.