Κώστας Λεφάκης: Άσχημο το ξεκίνημα του μήνα για 4 ζώδια - Τι θα συμβεί με τα υπόλοιπα 8;

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Άσχημο το ξεκίνημα του μήνα για 4 ζώδια - Τι θα συμβεί με τα υπόλοιπα 8;

Ο Κώστας Λεφάκης στις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις μίλησε για τα 12 ζώδια ξεχωριστά αναφέροντας ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα της Κυριακής 2/6. Παράλληλα να σημειώσουμε πως ήδη έχει μιλήσει για τις προβλέψεις ολόκληρου του Ιουνίου.

Τα ζώδια σήμερα 2/6 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Κάποιοι θα γίνετε αναγκαστικά πιο υπεύθυνοι όσον αφορά την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Οι καθαρές κουβέντες οδηγούν και σε καθαρό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Αρκετοί θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες, ή ακόμα και λάθη του παρελθόντος τα οποία σας εμπόδισαν να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Δίδυμοι

Τα προσεκτικά βήματα θα σας αποδείξουν ότι καταλαβαίνετε την σπουδαιότητα των καταστάσεων και επίσης την ευθύνη σας απέναντι σε εκείνους που πρέπει τώρα να υπερασπιστείτε.

Ζώδια εβδομάδας

Καρκίνος

Η δύσκολη εποχή επηρεάζει εν μέρει την αποδοτικότητα των σχεδίων σας, αλλά σας διαβεβαιώ ότι έχετε καλύτερες προοπτικές μπροστά σας.

Λέων

Με το ξεκίνημα του μήνα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικές σχέσεις και εδώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι λεπτές ισορροπίες πρέπει να τηρηθούν με κάθε τρόπο.

Παρθένος

Η εχεμύθεια είναι το στοιχείο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις Συμπληγάδες των άλλων. Αν συμφέρει , αναβάλετε μια δραστηριότητα, ή μια ειλημμένη απόφαση.

Ζυγός

Η μέρα σας καλεί να ανασυγκροτηθείτε, να υπολογίσετε σωστά τους παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξή σας και να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

Ζώδια ημέρας 19/5

Σκορπιός

Ανταμείβεστε όσοι κάνατε υπομονή και όσοι επιμείνατε στην υπεράσπιση των αισθηματικών σας. Τώρα μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Ξεπεράσατε με επιτυχία τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου και από τώρα και στο εξής, αλλάζετε τακτική και χειρισμούς της κατάστασης που σας αφορά.

Αιγόκερως

Η περίοδος ενισχύει κάποιον μυστικό σας έρωτα. Ακούστε τη φωνή της λογικής όμως και πάρτε κάποιες απαραίτητες ακόμα προφυλάξεις.

Υδροχόος

Η ερωτική συμπεριφορά και επικοινωνία βρίσκει πρόσκαιρο έδαφος σε όλους τους Υδροχόους αυτήν την περίοδο. Ξεκαθαρίστε όμως τι θέλετε!

Ιχθύες

Προφυλαχτείτε για λίγο ακόμα αν αυτή είναι η περίπτωσή σας στην εργασία ή στις σχέσεις σας, αλλά μην εγκαταλείπετε καμία προσπάθεια λόγω στημένων εμποδίων.

elle.gr