«Η τύχη σήμερα στέκεται στο πλευρό σας» - Πώς θα εξελιχθεί η μέρα (22/10) για τα 12 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Δεν είναι για όλους ευχάριστες οι εκπλήξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Markus Spiske / Unsplash
Markus Spiske / Unsplash

Κυριακή 22/10 σήμερα. Μία ημέρα που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις, για άλλους ευχάριστες, ενώ για μερικούς ίσως αυτές να προκαλέσουν προβλήματα είτε στα οικονομικά είτε στα προσωπικά. Ο Κώστας Λεφάκης, λοιπόν, προειδοποιεί τα 12 ζώδια για το πώς θα εξελιχθεί η μέρα.

Οι ημερήσιες (22/10) αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική υπόθεση σήμερα κορυφώνεται με επιτυχία και αυτό προκαλεί ενθουσιασμό και θαυμασμό, αμείβεστε ηθικά και υλικά. Οι εξελίξεις είναι απρόσμενες και φέρνουν αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη σήμερα στέκεται στο πλευρό σας και σας προκαλεί, γι’ αυτό χαρείτε τη μέρα σας. Επενδύστε και ριψοκινδυνεύστε. Προβλήματα στο σπίτι σας ενδέχεται να σας μελαγχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας στηρίζει και υπόσχεται χαρές. Αρκεί εσείς να κάνετε ότι μπορείτε για να απαλλαγείτε από πιέσεις και κακίες. Φυλαχτείτε από δολιότητες και εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες αντιθέσεις ξεκαθαρίζουν και συμφιλιώνεστε με τα αγαπημένα πρόσωπα ενώ δράση και έλξη βοηθούν στην επιτυχία σας. Οι δυσκολίες απομακρύνονται και ηρεμείτε.

Δείτε επίσης: Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

ΛΕΩΝ

Μη πιέζετε σήμερα πρόσωπα και κυρίως καταστάσεις και φανείτε υποχωρητικοί. Αμφιβολίες και διλήμματα πρέπει να απομακρυνθούν με έξυπνες κινήσεις και πρωτότυπες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα του σπιτιού έρχονται σήμερα να σας εκνευρίσουν. Μην εμπιστεύεστε άτομα και καταστάσεις. Φανείτε παντού προσεχτικοί. Αποφύγετε ρήξεις και επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμισμός και σοβαρότητα οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία. Επενδύστε στις σταθερές αξίες της ζωής. Μην υποτάσσεστε αδιαμαρτύρητα στη θέληση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις υστεροβουλίες τρίτων και μη ξεγελιέστε από τη ροή των πραγμάτων. Συναντήσεις και μετακινήσεις αποτυγχάνουν. Προσέξτε τις σχέσεις σας αλλά και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεφυρώστε τις διαφορές σας και πλησιάστε αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπομονή και παθητικότητα είναι ωφέλιμα σε σας. Δεχθείτε υποδείξεις και μην παρασύρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται πως η τύχη αρνείται πεισματικά να σταθεί στο πλευρό σας και αυτό μην το αγνοείτε. Μην ξεκινάτε βιαστικά τα σχέδια σας και μελετήστε τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παρεκτρέπεστε από τη συνηθισμένη σας πορεία και μην εκνευρίζεστε στις δύσκολες στιγμές. Αποφύγετε εντάσεις και αψιμαχίες στο περιβάλλον της εργασίας σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα εμπόδια χαμηλώνουν και οι αντιξοότητες περιορίζουν την αρνητική τους επίδραση, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για εποικοδομητική δράση. Η ηθική και υλική ανταμοιβή σας τονώνουν.

Πηγή: elle.gr

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: «Το σύμπαν μας δίνει 15 μέρες περιθώριο για να...»

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαμούλης γίνεται στο σύμπαν, έχει πάρει «φωτιά» εκεί πάνω, πάλι αλλαγές έχουμε, μεγάλες και τρανές! Μη βαρεθούμε ποτέ, επαναλαμβάνομαι, αλλά και τι δε συμβαίνει, ξανά και ξανά;

Νέα Σελήνη λοιπόν, μια νέα αρχή, φέρνει πολύ φρεσκαδούρα το γεγονός, θέματα σχέσεων σε πρώτο πλάνο, φοβερό το ξεκαθάρισμα. Το σύμπαν μας δίνει 15 μέρες περιθώριο για να «καθαρίσουμε» την ατζέντα μας, ή να την αλλάξουμε κιόλας. Καιρός για διαγραφές και νέες εγγραφές, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Δίδυμοι, Ζυγοί και.... διαβάστε την συνέχεια εδώ.