Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αυτά τα τρία ζώδια έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες

Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά παίρνουμε το μήνυμα του σύμπαντος, παίρνουμε μια γεύση, για το πώς θα είναι οι μέρες μας μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17/07

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αυτά τα τρία ζώδια έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φορτσάτος μπήκε ο Ιούλης, με ένα Φεγγάρι φοβερό και τρομερό. Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά παίρνουμε το μήνυμα του σύμπαντος, παίρνουμε μια γεύση, για το πώς θα είναι οι μέρες μας μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17/07.

Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μια επιρροή που κατά βάθος βοηθά στο να οργανώσουμε τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα, να τα τρέξουμε, να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, το κυνήγι της επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει και ας βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως σε εποχές που ο κόσμος χαλαρώνει, κάποιοι πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να φανούν και να διεκδικήσουν μερίδιο από την πίτα. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ο Δίας από τον Ταύρο, ο οποίος έχει τα κέφια του και κάνει τα πάντα για να φέρει χαμόγελα στα χείλη του κόσμου. Τα ζώδια του β’ δεκαημέρου έχουν την απόλυτη εύνοια, όμως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, συνεπώς τίποτα δεν είναι απόλυτο, κυρίως σε θέματα τύχης!

Ταύροι, Παρθένοι... διαβάστε την συνέχεια εδώ!