Αστρολογικές προβλέψεις: «Στις 14/04 όμως...» - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Η MagicF'ariel προειδοποιεί

Unsplash.com
Unsplash.com

Ο Πλούτωνας όπως γνωρίζουμε είναι ένας σκοτεινός πλανήτης, που φέρνει συνήθως την καταστροφή! Φέρνει τα κακά μαντάτα, είναι το «κακό» που όλοι φοβόμαστε. Μαραίνονται οι μαργαρίτες στο διάβα του, ξανά γεννιούνται όμως! Τις μέρες αυτές, παρέα με την Αφροδίτη που είναι πια ανέμελη στους Διδύμους, βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στα συναισθήματά μας, στις σχέσεις μας, στις συναναστροφές μας, αποζητά την απόλαυση, το πάθος, τον έρωτα, σπέρνει τον πειρασμό, που φαίνεται ως ένα αθώο φλερτ, ενώ δεν είναι καθόλου έτσι! Μοιραία πάθη; Ματιές φλογερές; Επιθυμίες ασυγκράτητες;

Και είναι μέρες που ο κόσμος ταξιδεύει, υπάρχουν συναντήσεις ξαφνικές και απρόβλεπτες, υπάρχει κίνηση, ενέργεια, ενθουσιασμός, χαρά, τσουπ και ο Πλούτωνας, βαστά μπόλικες εκπλήξεις!

Στις 14/04 όμως ο Κρόνος από τους Ιχθύες, γραπώνει την Αφροδίτη, είναι όλη δική του και θα κάνει ότι της πει, όπως της τα πει! Ξαφνικά κόβονται τα φλερτ, καμία όρεξη για συναντήσεις και τηλεφωνήματα και εξηγήσεις. Παγώνει το... διαβάστε την συνέχεια εδώ.