Κάτια Ταραμπάνκο – Μιλάει πρώτη φορά για την απιστία: «Μωρό ήμουν, έκανα τις βλακείες μου...»

«Διακοπές με σύντροφο, μόνο με τάμα!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor

Έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο και δηλώνει ενθουσιασμένη να το συνεχίσει. Μέχρι τότε μεσολαβεί ένα γεμάτο καλοκαίρι, που εύχεται να της φέρει έναν νέο έρωτα. Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει στην κάμερα του youweekly.gr για τον έρωτα, την απιστία και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Τα σχέδια μου για το καλοκαίρι είναι να κάνω σεμινάρια υποκριτικής, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, προκειμένου να αδράξω με μεγαλύτερο πάθος αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται στο θέατρο, με την παράσταση που κάναμε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία», δηλώνει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ λέει «ναι» και σε μία τηλεοπτική επιστροφή.

Δείτε επίσης: Όλη η συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στο youweekly.gr

Κάτια Ταραμπάνκο youweekly

  • Κιμονό και ζώνη, Anna Tavoularidi

Συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο σημειώνει πως: «Κυνηγάω τους casting directors. Τρέχουν... γρήγορα, αλλά θα τους προφτάσω, προκειμένου να υπάρξω σε κάποια σειρά, που θα το ήθελα πολύ. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις για παρουσίαση, για κάτι ταξιδιωτική ή για μαγειρική, γιατί μου αρέσει το φαΐ και ας μην μου φαίνεται».

Η Κάτια Ταραμπάνκο για τις «τρέλες» και την απιστία

Θα την βρει αυτό το καλοκαίρι σε σχέση; «Διακοπές με σύντροφο, μόνο με τάμα! Εύχομαι με μεγάλη μου χαρά να έρθει μία αγάπη και ένας έρωτας στη ζωή μου. Οι πόρτες είναι ανοιχτές, από κει και πέρα περνάμε καλά μόνοι μας και μόνες μας, και αυτό βγαίνει προς τα έξω», τόνισε εν συνεχεία η Κάτια Ταραμπάνκο, για να συμπληρώσει: «Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι έχω σηκωθεί, έχω πάει στη Θεσσαλονίκη οδικώς άπειρες φορές. Θα ήταν ωραίο να έχω συνεργασία με βενζινάδικο! Γενικά είμαι πολύ δοτική, θα δώσω, θα κυνηγήσω, θα ταξιδέψω... Όλα για τον έρωτα».

Κάτια Ταραμπάνκο youweekly

  • Νυχτικό και ασορτί ρόμπα, Giota Homewear, giota-homewear.gr
  • Κοσμήματα από χρυσό κ14 με ημιπολύτιμες πέτρες, Krinaki Handmade Jewelry, krinaki.com

Σχετικά με το κεφάλαιο «απιστία», δηλώνει πως την έχει ζήσει απ' το παρελθόν. «Την απιστία τη... συζητάω. Θα ακούσω τι έχει να μου πει η άλλη πλευρά και την έχω συγχωρήσει στο παρελθόν. Όχι ότι μου βγήκε σε καλό, αλλά έχω μεγάλη καρδιά. Δεν συγχωρώ άλλα πράγματα, όταν δεν με εκτιμάνε, που αυτό συνεπάγεται με την απιστία. Μάλλον όχι, λοιπόν», δηλώνει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για πρώτη φορά παραδέχεται ότι έχει υποπέσει κι εκείνη στο «αμάρτημα»: «Δεν κατούρησα στο πηγάδι, έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου, τα έχω επικοινωνήσει και έχω ζητήσει συγγνώμη. Μωρό ήμουν, έκανα τις βλακείες μου, τώρα έμαθα και μπαίνω σε οποιαδήποτε σχέση με σεβασμό και ειλικρίνεια», κλείνει στις δηλώσεις της στην κάμερα του youweekly.gr η Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο youweekly

  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου
  • Μακιγιάζ : Εύα Ζαχαριάδου
  • Χτένισμα : Βαγγέλης Ηλιάδης

Special thanks στο κτήμα Δικαιούλια (Κοντράτση Ζακύνθου 61, Κορωπί 194 00) για την ευγενική φιλοξενία