Τα προβιοτικά είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να έχουν τα παιδιά μια ανέμελη σχολική χρονιά

Με πολλές ευεργετικές λειτουργίες και σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό

Shutterstock
Shutterstock

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και εσύ προβληματίζεσαι σχετικά με την υγεία των παιδιών σου, καθώς οι ιώσεις, οι λοιμώξεις και οι αλλεργίες είναι αυτές που ταλαιπωρούν περισσότερο τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά και κατ' επέκταση τους γονείς τους.

Πώς θα μπορέσεις, λοιπόν, να αντιμετωπίσεις αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο των παιδιών να εκτεθούν σε μικρόβια; Σύμμαχός σου σε αυτό δεν είναι άλλο από τα πρoβιοτικά Toddler’s Probiotic, για μωρά ως 4 ετών και Kid’s Probiotic για παιδιά έως 15 ετών από τη MedMelon.

Η συμπλήρωση με τα προβιοτικά στελέχη, ειδικά επιλεγμένα για την κάθε ηλικία στα Toddler’s Probiotic και Kid’s Probiotic, ενισχύει την εντερική χλωρίδα με καλά βακτήρια, που έχουν πολλές ευεργετικές λειτουργίες για βρέφη και παιδιά.

προβιοτικά για παιδιά med melon

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους έναντι σε λοιμώξεις και παθογόνα, βοηθούν στην απορρόφηση των μετάλλων, συνθέτουν βιταμίνες Β, ομαλοποιούν την εντερική λειτουργία, αποκαθιστούν την ισορροπία μετά από αντιβιώσεις και βοηθούν σε περιπτώσεις τροφικών αλλεργιών και δυσανεξιών. Ειδικά στα μωρά, εμποδίζουν τις βρεφικές διάρροιες.

Η λήψη τους θα περιορίσει τυχόν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα, ενώ ακόμα ενδέχεται να συμβάλλει σημαντικά στο να "χτίσουν" ένα υγιές μικροβίωμα για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους - τα παιδιά τα λατρεύουν και αυτό φάνηκε και στη φωτογράφιση του youweekly.gr για το ΑΦΙΕΡΩΜΑ BACK TO SCHOOL.

προβιοτικά για παιδιά med melon

Τα προβιοτικά είναι απαραίτητα για βρέφη & παιδιά

Τα βρέφη μπορεί να υποφέρουν από κολικούς και βρεφικές διάρροιες, ενώ όσα γεννήθηκαν με καισαρική ή/και δε θηλάζουν στερούνται κάποιων προβιοτικών στελεχών που τους είναι απαραίτητα για όλη τους τη ζωή. Ακολούθως, τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο κολλούν συχνά διάφορες ιώσεις, παίρνουν αντιβιώσεις που διαταράσσουν την εντερική τους χλωρίδα, κι έχουν αυξημένη ανάγκη βιταμινών και μετάλλων.

Σε όλες τις ηλικίες ωφελούνται σημαντικά από τη λήψη προβιοτικών καθώς μέσω αυτών ενισχύεται το μικροβίωμά τους με φιλικά βακτήρια που συμβάλλουν σε γερό ανοσοποιητικό και εύρυθμο πεπτικό.

probiotic med melon

Στη σειρά συμπληρωμάτων της καναδικής εταιρείας Flora (FMD), που διαθέτει η MedMelon στην Ελλάδα, θα βρεις δυο ευεργετικά συμπληρώματα διατροφής με προβιοτικά για βρέφη και παιδιά: το Toddler’s Probiotic και το Kid's Probiotic που θα δώσουν στον μικρό σου θησαυρό όλα όσα χρειάζεται.

Είναι Μη Γενετικά Τροποποιημένα προϊόντα (Non GMO), χωρίς αλλεργιογόνα και γλουτένη και περιέχουν επιλεγμένες καλλιέργειες που διαθέτουν κλινικές έρευνες και έχουν άμεση δυνατότητα αποικισμού στους βλεννογόνους, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες επιλογές σε συμπληρώματα για παιδιά.

Toddler’s Probiotic για βρέφη ηλικίας από 1-3 ετών

Το Toddler's Probiotic είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής της Flora για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών, που περιέχει 3 δις ζώντα βακτήρια/γραμμάριο από 6 διαφορετικές προβιοτικές καλλιέργειες.

toddler's probiotic med melon

Τα οφέλη τους

  • Διευκολύνουν την υγιή αύξηση βάρους των βρεφών προάγοντας τη σωστή απορρόφηση της τροφής.
  • Εμπλουτίζουν τη χλωρίδα των μωρών που γεννήθηκαν με καισαρική ή που δεν θήλασαν, με τα απαραίτητα φιλικά βακτήρια και ιδιαίτερα το Β.Infantis, τον πιο σημαντικό μικροοργανισμό που βρίσκεται στη βρεφική μικροχλωρίδα.
  • Συμβάλλουν στην αποφυγή της βρεφικής διάρροιας.
  • Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β.
  • Βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις.
  • Είναι σε μορφή σκόνης που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε υγρό μετά τη θέρμανσή του.

Kid’s Probiotic για παιδιά σχολικής ηλικίας

kid's probiotic med melon

To Kid's Probiotic είναι ένα συμπλήρωμα προβιοτικών της Flora για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών, που περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 5 δις ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα από 6 βακτηριακές καλλιέργειες.

Τα οφέλη τους

  • Συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της εντερικής λειτουργίας.
  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και προφυλάσσουν από την εισβολή παθογόνων βακτηρίων.
  • Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη.
  • Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β.
  • Βελτιώνουν την πέψη και αυξάνουν την απορρόφηση μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
  • Βοηθούν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις.
  • Το L. Fermentum, ένα από τα 6 στελέχη της σύνθεσης βοηθά στην υγεία του αναπνευστικού και της επιδερμίδας σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Info

Θα τα βρεις σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία.

medmelon.gr

Instagram: medmelon.gr

Facebook: MedMelon