To viral κόλπο στο Tik Tok για να πίνεις 3 λίτρα νερό τη μέρα χωρίς να το καταλάβεις!

Το "WaterTok" θα σου δείξει τον τρόπο...

Shutterstock
Shutterstock

Το νερό είναι ζωή. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς από ειδικούς της ομορφιάς και υγείας σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεστε προηγμένες επιστημονικές γνώσεις για να καταλάβετε ότι το νερό είναι ο πυλώνας της ομορφιάς: είναι απαραίτητο για να έχετε ένα πιο λειτουργικό σώμα, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, πιο ενυδατωμένο δέρμα, πιο λαμπερά μαλλιά... Το νερό είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε εν πολλοίς την υγεία σας.

Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πίνουν αρκετό νερό και αυτό που πίνουν το κάνουν με το ζόρι! Για πολλούς, στην πραγματικότητα, η κατανάλωση των τυπικών 2,5-3 λίτρων νερού την ημέρα αντιπροσωπεύει μια σημαντική προσπάθεια, μια αληθινή μορφή... καταναγκασμού!

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιος είχε την ιδέα να δείξει ένα κόλπο στο Tik Tok με στόχο ακριβώς να διευκολύνει αυτούς που δεν πίνουν νερό, να το κάνουν, ούτε είναι περίεργο ότι η ιδέα έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας 150 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα.

Ονομάζεται “WaterTok” και σκοπό έχει να προάγει την ενυδάτωση, εξασφαλίζοντας ότι θα σας βοηθήσει να πίνετε 3 λίτρα νερό την ημέρα χωρίς άγχος. Πώς λειτουργεί;

γυναίκα κρατάει μπουκάλει θερμός με νερό
Shutterstock

Τι είναι η μέθοδος "WaterTok" ή πως θα πίνεις 3 λίτρα νερό τη μέρα

Η αρχή του "WaterTok" είναι πολύ απλή: Αυξήστε την επιθυμία για νερό. Η ιδέα είναι να το κάνετε αρκετά ελκυστικό για να θέλετε να το πιείτε. Πώς; Οι εθισμένοι στην ομορφιά του TikTok προσφέρουν δύο επιλογές:

Ενσωματώστε υγιεινά συστατικά, αυτά που θα κάνουν το νερό πιο εύγευστο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές. Για παράδειγμα, νερό με εποχικά φρούτα ή λαχανικά, όπως αγγούρια ή φράουλες. Η προσθήκη μελιού ή παγάκια σε διασκεδαστικά σχήματα, μπορεί επίσης να αυξήσουν την επιθυμία για νερό.

@juhcobo

so refreshing ☺️🍓🥒

♬ hell n back - ✿

Χρησιμοποιήστε ένα αισθητικά όμορφο ή "ψυχολογικά φιλικό" μπουκάλι: Εάν το περιεχόμενο δεν διεγείρει την ανάγκη ενυδάτωσης, το δοχείο μπορεί να παίξει αυτό τον σημαντικό ρόλο. Χρησιμοποιήστε, για παράδειγμα, ένα αδιαφανές μπουκάλι, έτσι ώστε η ποσότητα του νερού να μην είναι ορατή, για να μην υπάρχει αποθάρρυνση.

@keelylindler

Highly requested video now UP! My watertok tumbler collection 💦🥤 #watertok #hydrationtok #watertiktok #watertiktoks #hydrationation #hydrationtiktok #cupcollection #cuptour #stanley #stanleytour #stanleycollection #teacher #teachersoftiktok #teacheronspringbreak #teachertok #teachertoker #teachervlogger #teachercontent #teachercontentcreator #teachervlog

♬ original sound - Keely Lindler

Ένα μπουκάλι με ευχάριστη και εντυπωσιακή εμφάνιση, ίσως με κάποιο λογότυπο ή ζωγραφιά, που τραβάει την προσοχή, ίσως σας κάνει να θέλετε να πιείτε περισσότερο.

Προτιμήστε ένα μπουκάλι με "κλίμακα", για να μοιράσετε οπτικά την προσπάθεια και να μειώσετε το ψυχολογικό αντίκτυπο. Τέλος, μια συμβουλή: Επενδύστε σε μια θήκη για μπουκάλια, που θα σας επιτρέπει να έχετε πάντα νερό μαζί σας και επομένως να ενυδατώνεστε πιο συχνά. Επιλέξτε μία από τις λύσεις που προτείνει η "WaterTok" και θα μπορείτε να πίνετε τα 3 λίτρα νερό την ημέρα χωρίς άγχος. Στην υγειά σας!