Βρήκαμε τον απόλυτο φυσικό σύμμαχο για την καλή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου-και όχι μόνο!

Δες τα πολύτιμα οφέλη αυτής της ευεργετικής φόρμουλας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Τι θα έλεγες εάν υπήρχε ένα συμπλήρωμα διατροφής από φυσικά θαλάσσια συστατικά, τα οποία προέρχονται από ελεγχόμενη μέθοδο αλίευσης, που εγγυάται την αειφορία τους και λειτουργεί ευεργετικά για την καλή υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και όχι μόνο;

Και όμως υπάρχει και βρίσκεται στην πολύτιμη και ευεργετική φυσική φόρμουλα του O-KRILL 3 Cardio Support της Flora, που περιέχει krill oil από krills (μικρά μαλακόστρακα) αλιευμένα στα αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη κατά MSC οικολογική μέθοδο συγκομιδής για να παραμένουν διαθέσιμα για τις μελλοντικές γενιές. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το O-KRILL 3 Cardio Support είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο χωρίς να έχει υποβληθεί σε σκληρές επεξεργασίες που καταστρέφουν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών του στοιχείων.

o krill medmelon

Βρήκαμε τον απόλυτο φυσικό σύμμαχο για την καλή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου-και όχι μόνο!

Ο λόγος για το O-KRILL 3 Cardio Support, ένα πολύτιμο συμπλήρωμα που περιέχει καθαρά ανεπεξέργαστα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από Krills της Ανταρκτικής, που είναι εξαιρετικά για την καλή λειτουργία της καρδιάς και των αρτηριών, ενώ ακόμη είναι πλούσιο σε DHA και EPA καθώς και συστατικά όπως: ασταξανθίνη, χολίνη και φωσφολιπίδια, που θωρακίζουν το καρδιαγγειακό σύστημα, και όχι μόνο!

o krill cardio support medmelon

Αειφόρα krills

Τα krills είναι μικρά μαλακόστρακα που ζουν κυρίως στα παρθένα νερά της Ανταρκτικής και αποτελούν την καλύτερη πηγή των Ωμέγα 3 λιπαρών θαλάσσιας προέλευσης καθώς αφομοιώνονται κατά 45% περισσότερο από τα ιχθυέλαια. Η αυστηρά ελεγχόμενη μέθοδος αλίευσης των Krills, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του συγκεκριμένου συμπληρώματος εγγυάται την αειφορία του είδους το οποίο αποτελεί την πολυπληθέστερη ομάδα ζώντων οργανισμών στον πλανήτη.

Σημείωσε ότι τα Ωμέγα λιπαρά των Krills είναι εξαιρετικά για την καλή λειτουργία της καρδιάς και των αρτηριών, του εγκεφάλου και του ήπατος, τον έλεγχο των λιπιδίων του αίματος και της πίεσης, την όραση, τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και την επιδερμίδα.

o krill medmelon

Τα οφέλη του krill

  • Πρόκειται για ένα 100% καθαρό έλαιο – χωρίς επεξεργασία ή χημικά βελτιωτικά.
  • Είναι πλούσιο σε φωσφολιπίδια, ασταξανθίνη και χολίνη.
  • Απορροφάται πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά από τα ιχθυέλαια.
  • Προέρχεται από αειφορική και οικολογικά πιστοποιημένη διαδικασία παρασκευής.
  • Δεν έχει οσμή ή επίγευση “ψαρίλας”.
  • Θα το βρεις σε κάψουλες από ζελατίνη ψαριού –ΟΧΙ βοδινού.
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά.

o krill medmelon

Οικολογική συγκομιδή

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Eco-Harvesting που χρησιμοποιείται για την αλίευση και την επεξεργασία των krills, που περιέχονται στο συμπλήρωμα O-KRILL 3 Cardio Support πιστοποιείται από το Συμβούλιο Θαλάσσιας Διοίκησης, έναν ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που απομακρύνει άλλα ψάρια κατά τη συγκομιδή εντός θάλασσας. Στη συνέχεια, τα krills μεταφέρονται στο αλιευτικό σκάφος φρέσκα και επεξεργάζονται αμέσως ώστε να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Η συλλογή των krills με αυτόν τον αειφόρο και ηθικό τρόπο ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα και εξασφαλίζει ένα ανώτερο συμπλήρωμα Ωμέγα-3.

Info
Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr