Δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή - Ο 7χρονος γιος του έκανε ξανά εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Η σπάνια πάθηση με την οποία γεννήθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή - Ο 7χρονος γιος του έκανε ξανά εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Πολύ γνωστός παρουσιαστής, τα τελευταία χρόνια βιώνει αρκετά δύσκολες στιγμές, κι αυτό γιατί ο γιος του γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση στην καρδιά και από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Όταν ήταν 7 μηνών πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο χειρουργείο, ενώ με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως πριν από μερικά 24ωρα πραγματοποιήθηκε και η τρίτη εγχείρηση.

Ο λόγος για τον Τζίμι Κίμελ, ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει συνολικά τέσσερα παιδιά. Το πρόβλημα υγείας το αντιμετωπίζει ο μικρός Μπίλι, που γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 2017 και τους άλλαξε μια για πάντα τη ζωή.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης - Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Η συγκινητική εξομολόγηση του Τζίμι Κίμελ για τον γιο του

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, το αγόρι μας ο Μπίλι έκανε την τρίτη (από τις τρεις, ελπίζουμε) εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Πήγαμε σε αυτήν την εμπειρία με πολλή αισιοδοξία και σχεδόν ίδιο φόβο και βγήκαμε με μια νέα βαλβίδα μέσα σε ένα χαρούμενο, υγιές παιδί.

Για άλλη μια φορά οι γιατροί του Μπίλι, με επικεφαλής τον λαμπρό χειρουργό Vaughn Starnes, τον καρδιολόγο Tim Casarez και το εξαιρετικό, σκληρά εργαζόμενο προσωπικό, γιατροί, νοσηλευτές και νοσηλευτές στο CHLA, συμπεριλαμβανομένων, αλλά σίγουρα δεν περιορίζονται στους Misty, Ann, Sylvia, Dana, Caleigh Ο Nick, η Bekah, η Julie, ο Kenny, η Caroline, η Lisa, η Stephanie, η Ellize, η Ivy, η Pam και η Carrie ήρθαν για εμάς με αμέτρητη καλοσύνη και εξειδίκευση.

Το να περπατάς σε αυτό το νοσοκομείο, να συναντάς γονείς στα πιο ευάλωτά τους, παιδιά με πόνο και θαυματουργούς που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα σώσουν είναι μια ταπεινή εμπειρία. Ελπίζουμε να μην χρειαστείτε ποτέ το CHLA, αλλά αν το χρειάζεστε - να ξέρετε ότι βοηθούν οικογένειες ανεξάρτητα από την ικανότητά τους να πληρώσουν, χάρη σε μεγάλο βαθμό στον νόμο Affordable Care Act (άλλος χαιρετισμός στον αείμνηστο γερουσιαστή John McCain), γενναιόδωρες δωρεές από εταιρείες όπως η Disney, η οποία είμαι περήφανος που εργάζομαι για αυτή και ειδικά από γενναιόδωρους ανθρώπους σαν εσάς.

Σας ευχαριστώ Dr Paul Viviano - η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες που σας έχουμε στην πόλη μας και στη ζωή μας. Ευχαριστώ αυτούς τους στοργικούς αγνώστους που αφιέρωσαν χρόνο για να προσευχηθούν και να στείλουν θετική ενέργεια στο μωρό μας, χάρη στην οικογένεια και τους φίλους μας που μαζεύτηκαν γύρω μας σε σχεδόν γελοίο βαθμό, ευχαριστώ τη σύζυγό μου Molly που είναι πιο δυνατή από ό,τι είναι λογικό Mom to be και Billy, είσαι ο πιο σκληρός (και πιο αστείος) 7χρονος που γνωρίζουμε.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί γονείς και παιδιά που δεν έχουν την τύχη να πάνε σπίτι τους μετά από πέντε ημέρες. Μοιραστείτε την αγάπη, τις καρδιές και τις προσευχές σας μαζί τους και αν σας συγκινεί, υποστηρίξτε το @ChildrensLA (σύνδεσμος στο βιογραφικό) ή ένα υπέροχο παιδικό νοσοκομείο κοντά σας (@CMNHospitals). Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από το να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Τζίμυ», έγραψε.

Δείτε επίσης: Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για την εγχείριση καρδιάς: «Σκέφτηκα κάποια στιγμή να...»