Ταμίλα Κουλίεβα: Η ανάρτηση με μαγιό στα 57 της χρόνια έριξε το Instagram - H άσκηση που κάνει

Βάζει κάτω 20άρες με το θανατηφόρο κορμί της!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@tamillakulieva
instagram@tamillakulieva

Οι απορίες είναι πάντα εύλογες, ειδικά όταν βλέπεις μια γυναίκα -επώνυμη και μη- που έχοντας κλείσει αισίως τα 57 της χρόνια να ποζάρει με μαγιό και μάλιστα το κορμί της να μην έχει ούτε ένα ψεγάδι. Η Ταμίλα Κουλίεβα, λοιπόν, ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού η τελευταία της ανάρτηση με μαγιό... έριξε το Instagram.

Η γοητευτική ηθοποιός αποχαιρέτισε το καλοκαίρι με μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ, όπου ποζάρει πάνω στα βράχια με λευκό μπικίνι και όπως ήταν απόλυτα φυσικό τα σχόλια έπεσαν βροχή! "Θεά", "κορμάρα", "κορμί θανατηφόρο" και άλλα τέτοια της έγραψαν από κάτω οι followers της - και όχι άδικα!


Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της νέας σειράς του Alpha "Άγιος Έρωτας" όπου πρωταγωνιστεί φέτος,
είναι στα καλύτερά της, απολαμβάνοντας μια υπέροχη εμφάνιση, που διατηρεί με άσκηση και διατροφή, πετυχαίνοντας μια εικόνα που είναι το λιγότερο... χάρμα οφθαλμών.

Η Ταμίλα Κουλίεβα στα 57 της χρόνια και έχει κορμί... θανατηφόρο

Όλοι τη θυμόμαστε ως μια γυναίκα όμορφη, γοητευτική και φουλ θηλυκό, ειδικά όταν την βλέπαμε στην αξεχαστη σειρά "Η ζωή μας μια βόλτα" (την τηλεοπτική σεζόν 1998-1999 στο Mega), στο πλευρό τότε του Αιμίλιου Χειλάκη, άκρως αισθησιακή και σέξι. Από τότε μέχρι σήμερα δεν άλλαξαν και πολλά για την Ταμίλα Κουλίεβα, αφού παραμένει μια τραβηχτική γυναίκα, με καλογυμνασμένο σώμα και αδύνατη σιλουέτα.


Όλο το καλοκαίρι τη θαυμάσαμε στις διακοπές της, με άκρως αποκαλυπτικά μπικίνι, ενώ τώρα που είδαμε τις πρώτες της εμφανίσεις στη νέα σειρά, από τα backstage που έχει ανεβάσει στο προφίλ της, καταλαβαίνουμε ότι είναι στα καλύτερά της, διανύοντας ήδη την 5η δεκαετία της ζωής της.


Στα πιο αδύνατά της λοιπόν είναι φέτος, αποφεύγοντας να κάνει συγκεκριμένη διατροφή ή κάποια στερητική δίαιτα, αφού η καλή υγεία του οργανισμού της είναι προτεραιότητα. Η αλήθεια είναι ότι διαθέτει καλό γονίδιο και πάντα υπήρξε αδύνατη, οπότε απλώς δίνει έμφαση στη μεσογειακή διατροφή που λατρεύει, μέσα από πολλά φρούτα και λαχανικά.


Η αλήθεια είναι πως η ρωσική καταγωγή της συνδέεται με πολλές λιχουδιές του τόπου της, γλυκές και αλμυρές, τις οποίες τιμά αλλά πάντα με μέτρο, γιατί, ως γνωστόν, οι στερήσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Η άσκηση που κάνει η Ταμίλα Κουλίεβα

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της θα δεις πολλές φωτογραφίες της με μαγιό από τις φετινές διακοπές της και αυτόματα θα αρωτηθείς "τι κάνει αυτή η γυναίκα και είναι έτσι στα 57 της;". Ρητορική ερώτηση, φυσικά, αφού η ίδια έχει απαντήσει:

"Είμαι πολύ τυχερή που, εφτά χρόνια τώρα, έχω την Ασπασία μου, μια εξαιρετική δασκάλα. Η γιόγκα δεν είναι μόνο γυμναστική, είναι μια φυσική νοητική, σωματική και ψυχική πρακτική. Αγγίζει σφαιρικά τα πράγματα και είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κουβεντιάσεις, να επικοινωνήσεις, να εξηγήσεις –όχι μόνο σωματικά– ό,τι σε απασχολεί. Όλο αυτό μου ταιριάζει πολύ"...


Η γιόγκα, λοιπόν, είναι η άσκηση που την κρατά σε φόρμα, που, σε συνδυασμό με την κολύμβηση, που κάνει χειμώνα-καλοκαίρι, καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα σφριγηλό και δεμένο σώμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

"Η σχέση μου με τη θάλασσα είναι σχέση εξάρτησης. Στην αρχή, κολυμπούσα μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη και ξεκινούσα πάλι τα μπάνια νωρίς την άνοιξη. Τώρα, που έχουν αλλάξει οι κλιματικές συνθήκες, η χειμερινή κολύμβηση είναι πιο εύκολη".

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι στα καλύτερά της

Σε πρόσφατη έξοδό της για την παρουσίαση της νέας σειράς του Alpha "Άγιος Έρωτας" τη θαυμάσαμε για το εξαιρετικό στυλ και την εφηβική κορμοστασιά της. Η Ταμίλα Κουλίεβα διαθέτει έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική, ενώ το αδύνατο σώμα της τής επιτρέπει να αναδεικνύει ό,τι κι αν φορέσει.


Η ίδια αλλάζει συχνά το στυλ της, όπως και τα μαλλιά της, επιλέγοντας casualwear σύνολα, κομμάτια με boho αισθητικά, αλλά και tailored outfits, με παντελόνια, σακάκια και πουκάμισα, δίνοντας έμφαση στα φωτεινά χρώματα, που της πάνε πολύ.

ταμίλα κουλίεβα

Επιπλέον, αρκετές φορές θα τη δεις να επιλέγει εκκεντρικά ρούχα, που αναδεικνύουν τη νεανική της εμφάνιση, ενώ δεν λείπουν και οι μοντέρνες πινελιές σε all-time classic επιλογές. Ειδικά με το αγορέ hair-look της, η Ταμίλα Κουλίεβα δείχνει απλώς... κοριτσόπουλο!