Η εβδομάδα έκλεισε με πολύ ενδιαφέρον για τις καθημερινές εκπομπές των καναλιών, ιδιαίτερα για την πρωινή ζώνη, η οποία δεν έχει μείνει και καθόλου σταθερή αυτή τη σεζόν. Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε πολύ δυναμικά και το πρώτο διάστημα ήταν συνεχώς πρώτη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κάθε μέρα στη θέση του νικητή είναι και διαφορετικό πρόσωπο.
Τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 15/11 για τη Φαίη Σκορδά
Εχθές, πάντως, η παρουσιάστρια του Buongiorno κατάφερε για δεύτερη μέρα σερί να πάρει την πρωτιά, σημειώνοντας μάλιστα από τα πιο υψηλά ποσοστά που έχουμε δει μέχρι τώρα στην πρωινή ζώνη των σταθμών. Έφτασε, συγκεκριμένα, το 17,5% με τα τέταρτά της να φτάνουν μέχρι και το 21% (12,9, 17,5, 20,4, 21,2, 19,2, 18,1, 16,6, 18,2, 18,5, 17,2, 17,6, 15,3, 15,2, 17,4).
Η κατάταξη της πρωινής ζώνης
- ΑΝΤ1: Το πρωινό 13,2
- ALPHA: Super Κατερίνα 7,1
- MEGA: Buongiorno 17,5
- ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 3,4
- OPEN: Πρωινό ΣουΣου 2,5
- STAR: Breakfast At Star 5,1
- ΕΡΤ: Πρωϊαν σε είδον 5,1
Τι επηρεάζει τα ποσοστά κάθε φορά;
Τα σκαμπανευάσματα που σημειώνονται όλο αυτό το διάστημα δείχνουν πως το κοινό επιλέγει με βάση την θεματολογία κυρίως τι θα επιλέξει και τους καλεσμένους που εμφανίζονται κάθε φορά στα προγράμματα. Το γεγονός, λοιπόν, πως η ίδια είχε και την αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή, αλλά και τον Μίνωα Μάτσα στο πλατό, ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει έντονα τα media τον τελευταίο καιρό λόγω του διαζυγίου του με την Όλγα Κεφαλογιάννη (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε για τα παιδιά τους και την κόρη από προηγούμενη σχέση του), σίγουρα έπαιξε ρόλο στην προτίμηση του κόσμου.


">
">
">
">
">
">
">