Τηλεθέαση 29/9: Πως τα πήγε στην πρεμιέρα του το Ταμπού στο Mega και η Διάφανη αγάπη στον ALPHA

Νέες σειρές στην prime time, αλλάζουν τα δεδομένα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 29/9: Πως τα πήγε στην πρεμιέρα του το Ταμπού στο Mega και η Διάφανη αγάπη στον ALPHA

Ακόμα δυο σειρές έκαναν την πρεμιέρα τους γι' αυτή την σεζόν, το βράδυ της Κυριακής 29/9, το «Ταμπού» στο Mega και η «Διάφανη Αγάπη» στον ALPHA, τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωπα σε μια δύσκολη μάχη για την τηλεθέαση.

Το «Ταμπού», η νέα σειρά μυστηρίου του Mega, έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, σημειώνοντας ποσοστό 14,4%. Το κοινό φάνηκε να ανταποκρίνεται θετικά στο σκοτεινό και γεμάτο σασπένς σενάριο, που υπόσχεται πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Η προσεγμένη παραγωγή και οι γνωστοί ηθοποιοί βοήθησαν στη δημιουργία προσδοκιών για τη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά, η σειρά του ALPHA «Διάφανη Αγάπη» συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, φτάνοντας το 11,4%. Το ερωτικό δράμα με έντονο συναισθηματικό φορτίο φαίνεται να προσέλκυσε τους τηλεθεατές που προτιμούν τις πιο... ρομαντικές ιστορίες, αν και το ποσοστό της τηλεθέασης έδειξε ότι είχε λιγότερη απήχηση σε σύγκριση με το «Ταμπού».

Απέναντι από αυτές τις δύο σειρές, η εκπομπή «Φάρμα» βρέθηκε σε δύσκολη θέση, με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης

Η αγροτική πραγματικότητα δεν φαίνεται να κέρδισε την προσοχή του κοινού, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη μάχη της τηλεθέασης με 8,8%. Ακόμη, ο τελικός του «Power of Love» (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) έμεινε επίσης σε χαμηλά νούμερα, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει την αναμενόμενη ένταση για τους φανατικούς του είδους (8,3%-9%)

Συνολικά, η βραδιά της 29ης Σεπτεμβρίου ήταν γεμάτη ανταγωνισμό, με το «Ταμπού» να ξεχωρίζει ως ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης. Αναμένεται με ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί η τηλεοπτική σεζόν με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.