Live You - πρεμιέρα: Τι νούμερα έκαναν Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε

Πώς τα πήγαν την πρώτη ημέρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Live You - πρεμιέρα: Τι νούμερα έκαναν Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε

Το πρώτο τους καλημέρα είπαν στο τηλεοπτικό κοινό, το πρωί της Δευτέρας 2/9 ο Άρης Πορτοσάλτε με την Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Live You. Η δημοσιογράφος μετά την επί αρκετά χρόνια συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη άνοιξε τα φτερά της κι από τον ΑΝΤ1 βρέθηκε στο κανάλι του Φαλήρου ξανά (δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια).

Σε μια αρκετά απαιτητική ζώνη το νέο αυτό δίδυμο κατάφερε άραγε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό;

Με μονοψήφια η πρεμιέρα του Live You

Live You - πρεμιέρα: Τι νούμερα έκαναν Μαρία Αναστασοπούλου και Άρης Πορτοσάλτε

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι το 9,3% με τα τέταρτά της δυστυχώς να μαρτυρούν πως όσο περνούσε η ώρα, τόσο και περισσότερο έχανε το ενδιαφέρον του ο τηλεθεατής (12,1-13,1-10,1-9,1-7,8-6,8-9,7-7,6-7,2-10,7).

Εννοείται πως από την πρώτη ημέρα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το πως θα τσουλήσει η χρονιά, κανείς δεν μπορεί. Εδώ θα είμαστε, ωστόσο, τέλος του μήνα να το ξανά αναλύσουμε!

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.