Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ο τιμωρός, οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Όλοι θρηνούν για το θάνατο της Δομινίκης, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία ήδη ξεκινά έρευνες για να βρουν ποιος την δολοφόνησε.
Οι σημερινές 24/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο τιμωρός
Επεισόδιο 53
Δείτε επίσης: Η Έλλη φεύγει για πάντα – Τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια της σειράς
Η ξαφνική είδηση του θανάτου της Δομινίκης τους ταράζει όλους μέσα σε λίγες ώρες. Η Ισαβέλλα και ο Αλέξης καταρρέουν και προσπαθούν να συμπαρασταθούν ο ένας στον άλλον, ενώ η Έλλη, που το μαθαίνει ενώ είναι στα Άγραφα με τον Μάρκο για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζουν, του ζητάει να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα. «Σε βλέπω ταραγμένη. Τι συνέβη. Ξέρεις ότι μπορείς να μοιραστείς τα πάντα με εμένα», της λέει, ενώ λίγες ώρες πριν το πρώην ζευγάρι είχε έρθει πραγματικά κοντά. Εκείνη του απαντά σοβαρή: «Η Δομινίκη, η μητέρα του Αλέξη, είναι νεκρή. Πριν λίγο με ενημέρωσε ο άντρας μου. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να γυρίσουμε».
Ο Μάρκος κλονίζεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει. Πνιγμένος από τις τύψεις, που την άφησε μόνη στην Αθήνα, ορκίζεται εκδίκηση. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος Μπρούμας ξεκινά να ερευνά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της αθώας γυναίκας. Όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία, αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των τηλεφωνικών κλήσεων της γυναίκας αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.
Ο Μάρκος, έχοντας επιστρέψει από την εκδρομή του με την Έλλη, ανακοινώνει στην Αγγελική τον θάνατο της Δομινίκης, και η γυναίκα δεν μπορεί να κρύψει την ταραχή της. Γρήγορα όμως, όταν ακούει τον ανιψιό της να κάνει λόγο για εκδίκηση προς τους Κομνηνούς, επανακάμπτει και του ζητάει να μην κινηθεί εναντίον της για να μην κινδυνεύσει η ζωή του. «Στο ζητάω σαν χάρη. Έχασα τον Χριστόφορο από εκείνους. Δεν θέλω να χάσω κι εσένα Μάρκο μου. Υποσχέσου μου πως θα μείνεις μακριά τους. Μην τα βάζεις με τους Κομνηνούς. Όχι με αυτόν τον τρόπο», του λέει, αλλά ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να κάνει όλους να πληρώσουν ακόμα και αν χρειαστεί να βάψει τα χέρια του με αίμα. Για την ακρίβεια, βάζει στην τσέπη του ένα όπλο και πάει να σκοτώσει τον Λεωνίδα, ενώ εκείνος είναι στο εστιατόριο της Ναταλίας.


">
">
">
">
">
">
">