Τίτλοι τέλους για τη σειρά «Μαμά στα κρυφά» και μαζί τους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τη Νικολέττα Καρρά. Η ηθοποιός, μέσα από μια ανάρτηση, αποχαιρέτησε τη σειρά της ΕΡΤ και το ρόλο της «Πέρλας», που όπως λέει η ίδια θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του «Μαμά στα κρυφά» – από τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα και τον σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη, μέχρι το κανάλι της ΕΡΤ και την παραγωγή Primavisione.
Η Νικολέττα Καρρά αποχαιρετά τη «Μαμά στα κρυφά»
«Πάει κι αυτό. Μια δουλειά που έγινε με μεγάλη αγάπη και πήρε και την αντίστοιχη αγάπη από όλους εσάς! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου σε αυτή τη δουλειά, τους συναδέλφους μου που περάσαμε όμορφα και off camera, το συνεργείο που γίναμε οικογένεια, το κανάλι μας, την παραγωγή Primavisione, τον σκηνοθέτη μας τον υπέροχο σε όλα τα επίπεδα Νίκο Ζαπατίνα, το σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη, γιατί όπως είπε και ο σκηνοθέτης μας “«”εν αρχή ην ο λόγος”», έγραψε στην ανάρτησή της.
Για να συμπληρώσει: «Σας ευχαριστούμε και εσάς για αυτό το όμορφο που ζήσαμε φέτος, μας γεμίσατε με όμορφα λόγια, μας κάνατε να συνειδητοποιούμε κάθε ώρα ότι κάνουμε κάτι αξιόλογο και γι αυτό παλεύαμε όλο και πιο πολύ γι αυτό! Όσο για μένα, η Πέρλα μου, πήρε μια θέση γερή στην καρδιά μου! Ομολογώ δεν το περίμενα ότι θα μου συμβεί αυτό , ούτε ότι θα την λατρέψετε εσείς ούτε ότι κι εγώ θα την αγαπήσω αληθινά τελικά τόσο πολύ αλλά έτσι ήταν η Πέρλα.. Απρόβλεπτη και πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για όλους… Ακόμα και για μένα! Εις το επανιδείν λοιπόν…»



">
">
">
">
">
">
">