Στα νέα επεισόδια της σειράς, Η παραλία, ο Μανώλης δεν καταφέρνει να δει τη Γιούντιθ, ο Στράτος απορρίπτει την επενδυτική πρόταση των Τουφεξήδων και η Μαίρη ανησυχεί για τον Διονύση.
Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η παραλία
Επεισόδιο 110 – Δευτέρα 7/4
Η συμφωνία για την επένδυση στο ξενοδοχείο παίρνει περισσότερο από τον αναμενόμενο χρόνο, καθώς ο Στράτος αποδεικνύεται απαιτητικός στις διαπραγματεύσεις του. Ο Χρήστος κρυφακούει μια συζήτησή του με τη Φανή και αμφιβάλλει για όλα όσα πίστευε για τη ζωή τους.

Επεισόδιο 111 – Τρίτη 8/4
Παράλληλα, ο Κολιτσιδάκης μιλάει με τον Παντελή για τη συνάντηση που είχε επιτέλους με τον ερημίτη, και ο Αρβανιτάκης δηλώνει πρόθυμος να του μιλήσει κι εκείνος. Η Σοφί πάλι συμπεριφέρεται περίεργα στον Μανώλη μετά από μια κουβέντα της με την Τες. Αργότερα, όμως, στην εκκλησία, ο Μανώλης και ο Δημητρός έχουν ετοιμάσει κάτι για να την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Μέσα σε όλα, η Μαίρη ανησυχεί για τον Διονύση μετά την περιπέτεια υγείας του, αλλά εκείνος της αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως για εκείνη θα έκανε τα πάντα. Σε ένα απόμερο σημείο, ο Γιόχαν συναντά τον άνθρωπο που του δίνει πληροφορίες.
Στο μεταξύ, ο Γράντος αρνείται να δει τον Νικόλα, παρόλο που ο μικρός τον ζητάει συνέχεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μαρία δέχεται επιτέλους θετικά σχόλια από τους χωριανούς για τη στέγαση των αρχαίων, ενώ αναμένει από την υπηρεσία να σταλεί ο αντικαταστάτης της Χριστίνας. Η Ελένη συναντά τον Παπαδουράκη προκειμένου να τον αποτρέψει να επενδύσει στο ξενοδοχείο, φανερώνοντάς του την οικονομική κατάσταση της οικογένειας Τουφεξή. Μέσα σε όλα, ο Μανώλης δεν καταφέρνει να επισκεφτεί τη Γιούντιθ και βρίσκει ψυχολογική υποστήριξη στη Σοφί, όμως, από μακριά, κάποιος βλέπει τη διαχυτικότητα που υπάρχει μεταξύ τους. Στις φυλακές η Γιούντιθ δέχεται ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο.

Επεισόδιο 112 – Τετάρτη 9/4
Ο Στράτος επιχειρεί να περάσει χρόνο με τον Αποστόλη, συμβουλεύοντάς τον για την προσωπική του ζωή και κερδίζοντας τη συμπάθειά του. Ο Κοσμάς βρίσκει την Αναστασία μεθυσμένη στην παραλία με τους χίπηδες και επιχειρεί να τη συνεφέρει στο καφενείο. Εκείνη του λέει πως ίσως πρέπει να χωρίσουν. Η Νικολίνα με τη σειρά της διώχνει τη Σοφί από το μαγαζί, λέγοντάς της πως η συμπεριφορά της θα πληγώσει τον Δημητρό, ενώ η Γιούντιθ λέει στον Καραπάνο όλα όσα ξέρει για τον Χανς και το παρελθόν του και του ζητάει να δει μία τελευταία φορά τον Μανώλη. Στο μεταξύ, ο Γιόχαν συναντά μετά από χρόνια τον Δασκαλογιάννη και μιλάνε για όσα έγιναν μεταξύ τους στην Κατοχή. Στην πλατεία, η Χριστίνα και η Μαρία δέχονται τα ομοφοβικά σχόλια ενός χωριανού, όμως η Χριστίνα δεν διστάζει να του απαντήσει.
Επεισόδιο 113 – Πέμπτη 10/4
Στο ξενοδοχείο, ο Στράτος απορρίπτει την επενδυτική πρόταση του Χρήστου και της Φανής και αποχωρεί με απειλές. Η Μαρία, με αφορμή ένα παλιό δώρο της Ναταλί, απομακρύνεται απότομα και χωρίς δικαιολογία από τη Χριστίνα, ενώ ο Διονύσης καταλαβαίνει την εμπλοκή της Νικολίνας στη φυγή της Σοφί από το Mermaid και απαιτεί από εκείνη να διορθώσει την κατάσταση, γιατί δεν θα τη σώσει από τα χέρια του Δημητρού. Τέλος, ο Παύλος θορυβείται από την εμφάνιση της Ελένης στο γραφείο και ανακαλύπτει τη μυστική συνεργασία της με τον Διονύση. Κι ενώ ο Γιόχαν ψάχνει τα χρυσαφικά μέσα στη σπηλιά, ο ερημίτης εξηγεί στον Αρβανιτάκη τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο βουνό για να μην καταφέρει κανείς να βρει τον θησαυρό.


">
">
">
">
">
">
">