Οι σημερινές 17/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 93
Δείτε επίσης: Η Αρετή νεκρή – Η Βασιλική καταρρέει με το θάνατο της μάνας της
Η Χάιδω δεν αντέχει άλλο με το κρυφτό και αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το παρελθόν της με τον Ανδρέα: «Ηταν κοντά στα 20 όταν τον γνώρισα. Είχε έρθει στη Μάνη για να ξεκινήσει τη δική του δουλειά. Ηταν ένα πολύ όμορφο αγόρι και μεταξύ μας υπήρχε ένα φλερτ, ένας ρομαντικός εφηβικός και πλατωνικός έρωτας. Μετά έφυγε και χαθήκαμε. Τον είδα τώρα, μετά από τόσα χρόνια», λέει στη Μαργαρίτα, η οποία μαθαίνει κι άλλες λεπτομέρειες για τον πλατωνικό έρωτα του Ανδρέα και της Χάιδως. Σύντομα, όμως, τα νέα φτάνουν στα αυτιά της Αθηνάς και της Μαρίας: «Κοίτα να δεις! Πού να φανταστεί κανείς ότι η Χάιδω είχε την περιπετειούλα της με τον Βαρώτσο. Τι μικρός που είναι ο κόσμος», λέει η Μαρία.
Ο Μιχάλης δείχνει όλη του την υποστήριξη και αγάπη στην Αφροδίτη και την παίρνει στο σπίτι του για να τη φροντίζει: «Τώρα με χρειάζεσαι και θα μείνω κοντά σου. Στο είχα πει από την αρχή», της λέει. Την ίδια ώρα, το κόλλημα του Στάθη με την πόκα συνεχίζεται κι αυτήν τη φορά τον συντροφεύουν στα χαρτιά ο Δημοσθένης με την Ασπασία, ενώ η Αρετή με το γνωστό της ταπεραμέντο μπαίνει με φόρα και κάνει τσαμπουκά στην ταβέρνα του Χρήστου, ο οποίος καλεί την αστυνομία και πολύ σύντομα η Αρετή οδηγείται στο αυτόφωρο.
Δείτε επίσης: Μετακομίζει στο Παρίσι και φεύγει για πάντα από τη σειρά!
Ο Παρασκευάς που έχει βρει τον πραγματικό, όπως λέει, έρωτα στο πρόσωπο της Λίνας (Πανάγια Αργυρίδου) πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά η Βασιλική προσπαθεί να τον προσγειώσει: «Παρασκευά μου μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ. Καταρχάς δεν την ξέρεις την κοπέλα, μόλις τη γνώρισες. Ασε που είναι περαστική κι αν αύριο σου πει φεύγω τι θα κάνεις; Θα σε μαζεύουμε από τα πατώματα;», του λέει. Στο μεταξύ, η Μαρίνα αποφασίζει να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του σουπερμάρκετ, αλλά ο Μάνος έχει άλλη άποψη και υποβαθμίζει το γεγονός: «Ελα ρε Μαρινάκι, που θα κάνετε και επανάσταση τώρα για ένα σουπερμάρκετ. Ελεος με τις υπερβολές», της λέει και κουβέντα στην κουβέντα καταλήγουν να τσακωθούν άσχημα. Το χωριό, όμως, επαναστατεί και, πάνω σε καβγά, η Ισμήνη ρίχνει έναν συντοπίτη της αναίσθητο.


">
">
">
">
">
">
">