Το βράδυ της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου, στο κανάλι του MEGA, θα προβληθεί νέο επεισόδιο της σειράς Hotel Elvira, κατά το οποίο ένας θάνατος θα φέρει τα πάνω κάτω και θα σπείρει τον πανικό στο ξενοδοχείο, από πολλές απόψεις!

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στο Hotel Elvira / Επεισόδιο 13 – «Νεκρή Περίοδος» (Α)

Hotel Elvira

Ο Παντελής υποδέχεται έναν πελάτη που δηλώνει πως είναι διάσημος συγγραφέας μυστηρίων, αλλά εκείνος επιλέγει να μείνει τελικά στο πιο ήσυχο HOTΕΛ ΕΛVIRA για να δουλέψει το τελευταίο του βιβλίο. Ο περιβόητος Γεράσιμος Πετρινός φέρεται στους πάντες υποτιμητικά και όλοι «ευχαρίστως θα τον σκότωναν».

Δείτε επίσης: Φρόσω Ράλλη: «Όταν έμεινα εκτός τηλεόρασης έπιασα πάτο, έγινα 200 κιλά» – Η αποκάλυψη για το «Hotel Elvira»

Σχήμα λόγου φυσικά, όμως την επόμενη μέρα βρίσκεται πράγματι νεκρός στο δωμάτιό του! Τα πράγματα περιπλέκονται όταν καταφτάνει στο ξενοδοχείο ένας φιλόδοξος ρεπόρτερ που κάνει αφιέρωμα στο νησί, την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα και να διασώσει το όνομα του ξενοδοχείου. Ο Παντελής κάνει τα πάντα προκειμένου να τους δελεάσει ώστε να του δώσουν πίσω τον διάσημο πελάτη, χωρίς να γνωρίζει πως ο συγγραφέας είναι ήδη νεκρός, αφού όλοι στο ξενοδοχείο προσπαθούν να τον πείσουν πως είναι απασχολημένος με το γράψιμο.

Γκεστ επεισοδίου: Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κανελλόπουλος