Σοκ θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Grand Hotel, καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε, πρόκειται να μαχαιρώσουν πισώπλατα τον Πέτρο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel

Επεισόδιο 129

Δείτε επίσης: Ο Πέτρος μπαίνει φυλακή!

Η Αλίκη και ο Πέτρος, έντρομοι, ενημερώνουν την Αγγέλα πως ο Ρούσσος, ο γιατρός, κατέθεσε ψέματα στο δικαστήριο πως εκείνη τον πλήρωσε για να υπογράψει το ψεύτικο πιστοποιητικό και πως η αστυνομία ετοιμάζεται να τη συλλάβει. «Δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να φύγεις από το ξενοδοχείο όσο είναι καιρός», της λέει η Αλίκη. Εκείνη όμως αρνείται πεισματικά: «Δεν έχω να πάω πουθενά. Είμαι αθώα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», λέει ξανά και ξανά. Πράγματι, ο αστυνόμος εμφανίζεται και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να τη συλλάβει.

Η Κυβέλη, την ίδια ημέρα του δικαστηρίου, δέχεται πρόταση για να γίνει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ξενοδοχείων. Η Θεώνη, με τη σειρά της, παραμένει στο νοσοκομείο και δεν απογοητεύεται από την κατάσταση της υγείας της και καταφέρνει να μένει αισιόδοξη. Μάλιστα δίνει δύναμη στους αγαπημένους της λέγοντάς τους πως πιστεύει ότι θα περπατήσει από μόνη της. «Να δείτε που όλα με την ευχή της Παναγίας θα πάνε καλά. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και χωρίς θεραπεία», τους λέει.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γλιτώσει την Αγγέλα από την καταδίκη. Ετσι, απειλεί τον Ρούσσο και καταφέρνει να αποσπάσει την αληθινή του ομολογία που την αθωώνει. Μόνο που λίγο μετά, αιμόφυρτος, χάνει τις αισθήσεις του.