Η Παραλία (01/10): Επέστρεψε από τους "νεκρούς" με σάρκα και οστά - «Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Η Παραλία (01/10): Επέστρεψε από τους

Οι σημερινές (01/10) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία, θα είναι καθοριστικές για τις ζωές των χαρακτήρων. Οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν θα είναι και οριστικές για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους, μπορεί και όχι. Αναπάντεχα γεγονότα θα αλλάξουν τα δεδομένα με την αγωνία να κορυφώνεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ "Η Παραλία"

Επεισόδιο 16

Οταν ο Παπαγιαννάκης, που όλοι νόμιζαν για νεκρό, εμφανίζεται ξανά, προκαλεί την οργή των ανθρώπων που έβλαψε στο παρελθόν. Η Ειρήνη, η Νόνα, ο Κώστας και ο παπα-Νικόλας μαζεύονται και πάλι, με αυτά τα νέα δεδομένα. «Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να κυκλοφορεί λες και δεν τρέχει τίποτα», λέει η Ειρήνη και η Νόνα συμφωνεί. Ετσι καταφέρνουν να τον στριμώξουν για τα καλά, με αποτέλεσμα, έπειτα από πιέσεις, να αποκαλύψει την ύπαρξη ενός κρυμμένου θησαυρού.

Ο Παύλος με τη σειρά του αποκαλύπτει στην Εϊμι την αλήθεια σχετικά με τις επιχειρήσεις του στην Πορτογαλία, καθώς και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Κρήτη. «Ολα θα πάνε καλά. Μη στενοχωριέσαι γι’ αυτό. Εγώ είμαι εδώ για σένα», του λέει εκείνη, ενώ προσπαθεί να τον καταλάβει και να τον στηρίξει. Ωστόσο αρχίζει να αισθάνεται αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση τους και υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, ο Δημητρός προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματά του για τη Σοφί, ενώ η σχέση τους αρχίζει να παίρνει νέα τροπή, την οποία δεν είχε καν φανταστεί.

(δείτε εδώ πρώτοι τις εξελίξεις των επεισοδίων της υπόλοιπης εβδομάδας).