Η Παραλία (24/09): Ποιος κρατεί τον Παπαγιαννάκη αιχμάλωτο; - «Δεν θα φύγεις ζωντανός από εδώ»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Η Παραλία (24/09): Ποιος κρατεί τον Παπαγιαννάκη αιχμάλωτο; - «Δεν θα φύγεις ζωντανός από εδώ»

Σήμερα, 24/09, οι εξελίξεις στην δραματική σειρά "Η Παραλία" της ΕΡΤ, πρόκειται να είναι συνταρακτικές. Ποιος κρατείται αιχμάλωτος και απειλείται για την ζωή του; Ποιες είναι οι συνέπειες της επιστροφής της Νικολίνας; (δείτε εδώ πρώτοι τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας)

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ

Επεισόδιο 12

Ο Διονύσης και η Μαίρη συζητούν για την αναστάτωση που προκάλεσε η επιστροφή της Νικολίνας, με τον Διονύση να προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της αναπάντεχης επανεμφάνισής της στη ζωή του Δημητρού. «Εχει ταραχθεί πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό τελικά που τον έχει πειράξει περισσότερο. Οτι έφυγε και μας άφησε ή ότι γύρισε;», αναρωτιέται. Η Νικολίνα, από την πλευρά της, αντιμετωπίζει την ένταση στο σπίτι, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της. Παράλληλα, αποκαλύπτει ένα σκοτεινό πρόσωπο που έκρυβε εδώ και καιρό.

Οι έννοιες δικαιοσύνη και τιμωρία για εκείνη δεν ακολουθούν τη νόμιμη οδό. Είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν στα χέρια τους την κατάσταση και βγάζουν τη δική τους ποινή για τους ενόχους. Κι αυτός με τον οποίο έχει προηγούμενα είναι ο Παπαγιαννάκης. Η δυναμική γυναίκα καταφέρνει να τον παγιδεύσει και τον κρατάει αιχμάλωτο σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη. Ο λόγος έρχεται από το παρελθόν. Η Ειρήνη απαιτεί να πάρει απαντήσεις για τις διασυνδέσεις του με τους συνεργάτες του από την Κατοχή. «Δεν θα φύγεις ζωντανός από εδώ αν δεν τα πεις όλα. Με ποιους δούλευες; Ποιους κατέδωσες; Ξέρεις πόσοι σκοτώθηκαν εξαιτίας σου, καθίκι;», του φωνάζει.

Στο αστυνομικό τμήμα, ο Κολιτσιδάκης και ο Αρβανιτάκη προσπαθούν να συνδέσουν τις επιθέσεις και τα μυστήρια που περιβάλλουν την επιστροφή του Παπαγιαννάκη, ενώ η Μπέρτα και η Γιούντιθ συνεχίζουν το σχέδιό τους, με την Μπέρτα να επιχειρεί να διατηρήσει χαμηλό προφίλ παρά την έρευνα της αστυνομίας. Στο μεταξύ, η σχέση της Μαρίας με τη Νάταλι δοκιμάζεται, καθώς η ζήλια και οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια.