Αρχελάου 5: «Τελειώσαμε και οριστικά πλέον!» - Τον πιάνει στα πράσα και του ανακοινώνει το τέλος τους

Οι εβδομαδιαίες (23-27/9) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5: «Τελειώσαμε και οριστικά πλέον!» - Τον πιάνει στα πράσα και του ανακοινώνει το τέλος τους

Στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, Αρχελάου 5, η Δώρα παρεξηγεί τον Ορφέα με την Αγγελίνα, την ίδια ώρα που η τελευταία προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον Στέφανο, κυρίως από τον πατέρα της. Η Κέλλυ μπλέκει ξανά σε μπελάδες και ο Τεό παλεύει να τη σώσει.

Η Κέλλυ, μετά την εκπομπή «θέατρο» της Νάντιας και αφού πήγε να φιλήσει τον Ματθαίο, αποφασίζει να παίξει με πιο δυνατό χαρτί για να κλείσει το μπαρ, στέλνοντας το υγειονομικό. Ο Ορφέας έχει δεχτεί τον παράλογο όρο της Μόνικας να μη μιλάει με τη Λυδία, προκειμένου να επιστρέψει στον ρόλο της ως Ροζίνα, και ο Ορφέας φέρεται παράλογα και απόμακρα βάζοντας τη Λυδία σε σκέψεις για τα δικά της συναισθήματα.

Ο Ευριπίδης έχει πλέον ανακαλύψει για τα καλά πως ο Βύρωνας μπλέκεται με τη μαφία. Ο κυρ-Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή, κάτι που κάνει τη Δώρα να ζηλεύει και να νιώθει πως χάνει τον παππού της. Η Κέλλυ καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά.

Η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα και ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί και ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα promo βίντεο της συμφοράς. Η Αγγελίνα έχει, επίσης, συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον Στέφανο.

Οι εβδομαδιαίες (23-27/9) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Αρχελάου 5

Δευτέρα 23/9 - Επεισόδιο 11

Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα και αυτό δημιουργεί αναστάτωση στην παρέα. «Δεν τρέχει τίποτα με την κοπέλα, σου λέω αλήθεια», της εξηγεί ο Ορφέας, αλλά εκείνη είναι έξαλλη: «Μη με κοροϊδεύεις, σας είδα! Τελειώσαμε», του φωνάζει. Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν όταν στα αυτιά του Ματθαίου φτάνουν αυτές οι φήμες και γίνεται έξαλλος με τον Ορφέα. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή βάζει τον κυρ-Σωτήρη στον μαγικό κόσμο του healthy lifestyle, ενώ παράλληλα ο Βύρωνας και ο Οδυσσέας έρχονται αρκετά κοντά σε φιλικό επίπεδο, αλλά ο Ευριπίδης που τους βλέπει μαζί το παρεξηγεί: «Βρήκε ήδη αντικαταστάτη. Δεν θα περάσει έτσι αυτό», μονολογεί ο ίδιος πληγωμένος.

Αρχελάου 5 εξελίξεις

Τρίτη 24/9 - Επεισόδιο 12

Ο Στέφανος και η Αγγελίνα συνεχίζουν το φλερτ τους, κινδυνεύοντας πλέον να γίνουν αντιληπτοί απ’ όλους, αλλά κυρίως από τον Ματθαίο. Ο Ευριπίδης θυμωμένος με όσα είδε, χωρίζει οριστικά από τον Βύρωνα: «Τελειώσαμε και οριστικά πλέον! Τράβα να βρεις παρηγοριά στον νέο σου αγαπημένο», του λέει και ο Οδυσσέας, νιώθοντας τύψεις ότι το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας του, αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση και τελικά τα κάνει ακόμα χειρότερα.

Η Κέλλυ μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Κούπενου και, για κακή της τύχη, κλειδώνεται μέσα και αναγκάζεται να περάσει όλη τη νύχτα κρυμμένη εκεί. Μέχρι που την επόμενη μέρα τη βρίσκουν και η ίδια βρίσκεται μπλεγμένη εξαιτίας της εισβολής της.

Δείτε επίσης: Ο Τιμωρός: Νεκρός στο πρώτο επεισόδιο - Του κλέβουν τη ζωή μέσα από τα χέρια & αλλάζει πρόσωπο και όνομα

Τετάρτη 25/9 - Επεισόδιο 13

Ο Οδυσσέας, μετά τις αποκαλύψεις του Ευριπίδη, βασανίζεται για το αν θα καταγγείλει ή όχι τις παράνομες δραστηριότητες του Βύρωνα, ειδικά τώρα που έγιναν φίλοι και έχουν μοιραστεί κάποια μυστικά μεταξύ τους. Τέλος, ο Ορφέας προκαλεί πανικό στην πρόβα μετά την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές για το Σωματείο Σκηνοθετών-Δημιουργών.

Πέμπτη 26/9 - Επεισόδιο 14

Η Κέλλυ συνωμοτεί για άλλη μια φορά με τον Τεό, με σκοπό να κλείσει το μπαρ της Αρχελάου. Ο Ορφέας, μην μπορώντας να αντέξει μακριά από τη Λυδία προσπαθεί με κάθε τρόπο να της μιλήσει και να την κάνει να τον συγχωρέσει. Ετσι ψάχνει τρόπους να προσεγγίσει τη Λυδία που εκείνη τη μέρα τυχαίνει να δουλεύει από το σπίτι. Στο μεταξύ, ο Βύρωνας αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Ευριπίδη.

Παρασκευή 27/9 - Επεισόδιο 15

Παράλληλα, νέα προβλήματα προκύπτουν στο κανάλι εξαιτίας ενός αποτυχημένου μπότοξ. «Πάει καταστραφήκαμε! Τώρα τι θα κάνουμε; Πως θα βγει έτσι στον αέρα», αναρωτιούνται οι ιθύνοντες, αλλά η λύση σύντομα θα βρεθεί από αλλού. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να επαναστατήσει απέναντι στο σώμα και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στις «τρίχες». Τέλος, ο Τεό προσπαθεί να στήσει ένα πάρτι για να σαμποτάρει το μπαρ υπέρ της Κέλλυς, αλλά ο Ματθαίος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και αναλαμβάνει δράση.