Πρεμιέρα Άγιου Έρωτα 25/9: Δείτε για πρώτη φορά την σκηνή που Χλόη και Αργύρης κάνουν έρωτα σε αχυρώνα

Του δίνει σώμα και ψυχή!

Πρεμιέρα Άγιου Έρωτα 25/9: Δείτε για πρώτη φορά την σκηνή που Χλόη και Αργύρης κάνουν έρωτα σε αχυρώνα

Πρεμιέρα κάνει στις 25/9 μέσα από την συχνότητα του ALPHA η νέα σειρά Άγιος Έρωτας και το περιοδικό TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ για το τι θα δούμε! Η Χλόη, η μικρή κόρη του ισχυρότερου επιχειρηματία της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου, έχει σχέση με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της. Οταν όλα μαθαίνονται, οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές και οι δύο νέοι αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους.

Ο Παύλος μαθαίνει την ανάρμοστη σχέση της κόρης του κι έξαλλος τη χτυπά απαιτώντας να διακόψει μαζί του, ενώ την ίδια ώρα, η Σμαρώ, η μητέρα του Αργύρη που είναι υπηρέτρια στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη, ανησυχεί πολύ με αυτές τις εξελίξεις. «Τι πήγες κι έκανες; Θα σε σκοτώσει ο Μαρκόπουλος. Τι νόμιζες, ότι θα σε κάνει γαμπρό του;», φωνάζει στον γιο της. Και πράγματι ο Μάρκος βάζει τους ανθρώπους του και χτυπούν αλύπητα το νεαρό παλικάρι. Ομως η Χλόη καταφέρνει να τον συναντήσει στην κάμαρη του παπα-Νικόλα, ο οποίος και περιθάλπει τις πληγές του. Αλλά αυτό θα σταθεί μοιραίο γιατί εκεί τους ανακαλύπτει ο πατέρας της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη μια και καλή και καταφέρνει να τον χώσει στη φυλακή. Η Σμαρώ ζητάει και βοήθεια του αφεντικού της, του Κλεάνθη. «Μην ανησυχείς. Δεν θα πάθει τίποτα ο γιος μας», την καθησυχάζει εκείνος που μέχρι τώρα δεν είχε πει σε κανέναν για το μυστικό τους και βάζει δικηγόρο για να τον βγάλει από τη φυλακή. Στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον νεαρό.

Πρεμιέρα Άγιου Έρωτα 25/9: Δείτε για πρώτη φορά την σκηνή που Χλόη και Αργύρης κάνουν έρωτα σε αχυρώνα

«Η μητέρα σου μού είπε τι έγινε και ήρθα να βοηθήσω. Ο Παύλος δεν θα σε δεχτεί ποτέ. Είχα κι εγώ αγαπήσει στην ηλικία σου μια γυναίκα με την οποία δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σου το λέω γιατί θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος και γιατί θέλω να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», απολογείται. Ο Αργύρης απορεί: «Τον χαμένο χρόνο;». «Η γυναίκα που σου είπα είναι η μητέρα σου», του αποκαλύπτει. «Τι λες;», τον ρωτάει εμβρόντητος ο νεαρός. «Την αλήθεια. Είμαι ο πατέρας σου, Αργύρη», είναι τα λόγια του. Εκείνος γίνεται έξαλλος. «Φύγε. Μη μιλάς. Δεν σε ξέρω για πατέρα μου. Δεν θέλω τη βοήθειά σου».

Η μεγάλη απόφαση της Χλόης

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας – Στα backstage της φωτογράφισης του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά

Ο Αργύρης αποφυλακίζεται, αλλά μαθαίνοντας το μυστικό που του κρατούσε η μητέρα του, δεν θέλει να την ξαναδεί. «Θα φύγω», της ανακοινώνει, όσο κι αν εκείνη τον παρακαλάει να μην το κάνει. Και η αδελφή του η Αναστασία είναι απαρηγόρητη με αυτές τις εξελίξεις και κατηγορεί τη μητέρα της για όσα έχουν συμβεί.

Στο μεταξύ, ο Αργύρης πάει και βρίσκει τη Χλόη. «Ακουσέ με. Πρέπει να φύγω. Το ξέρεις ότι σε αγαπώ. Αν θέλεις έλα μαζί μου. Θα σε περιμένω το βράδυ στο μέρος μας», της λέει. Το ίδιο βράδυ η κοπέλα εμφανίζεται αφού έχει πάρει την απόφασή της. «Θα έρθω μαζί σου. Τίποτε άλλο δεν με νοιάζει», του τονίζει και τον φιλάει.

Οι δυο τους φεύγουν και το πρώτο βράδυ τους το περνούν σε έναν αχυρώνα. Η κοπέλα φοβάται αφού αυτές είναι άγνωστες συνθήκες για εκείνη, αλλά ο Αργύρης την ενθαρρύνει. «Μη φοβάσαι. Είμαστε μαζί», την καθησυχάζει. Στρώνει στα άχυρα και ξαπλώνουν. «Σε αγαπώ, Χλόη. Είσαι όλη η ζωή μου. Θέλω το καλύτερο να σου προσφέρω και θα κάνω το παν γι’ αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί. Για πάντα», είναι τα λόγια του και τη φιλάει. Οι δύο νέοι παρασύρονται από το πάθος και περνούν ως ζευγάρι την πρώτη τους ερωτική βραδιά. Δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι επιτέλους είναι μαζί. Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.