Η Παραλία (16/9): «Ο Δημητρός έχει ερωτευτεί μια...» - Η Νικολίνα ανησυχεί για το μέλλον του γιου της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (16/9): «Ο Δημητρός έχει ερωτευτεί μια...» - Η Νικολίνα ανησυχεί για το μέλλον του γιου της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς Η Παραλία που θα προβληθεί απόψε Δευτέρα 16/9 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Όπως θα παρακολουθήσουμε, μια αποκάλυψη θα ταράξει τα νερά στην περιοχή, ενώ την ίδια στιγμή η Νικολίνα ανησυχεί για το μέλλον του Δημητρού μετά από αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 7

Η Ιφιγένεια και η Εϊμι έρχονται σε σύγκρουση όταν η δεύτερη φτάνει στο ξενοδοχείο και της επιτίθεται: «Μακριά από τον Παύλο. Μη νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλεις από εκείνον» είναι τα λόγια της με την Ιφιγένεια να προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα: «Δεν καταλαβαίνω τι λες και μη με ξαναενοχλήσεις», της τονίζει. Ο Παύλος, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, δείχνει όλο και πιο αμήχανος. Στο μεταξύ, ο Χάρης και ο Μανώλης βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα νέο μυστήριο καθώς ανακαλύπτουν τον θάνατο του δικηγόρου, κάτι που γεννά υποψίες για εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι περισσότερο πίσω από αυτό», αναφέρει ο γιατρός.

Η Νικολίνα με τη σειρά της συνεχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του Δημητρού, ενώ οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Παύλου και του Γράντου προσθέτουν ακόμη περισσότερο βάρος στις ήδη τεταμένες σχέσεις. Η Αρια, προσπαθώντας να κατανοήσει το παρελθόν του Γράντου, ανακαλύπτει τις δυσκολίες και τα λάθη του, αλλά παραμένει στο πλευρό του. «Να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι με χρειαστείς. Σε αγαπώ και είμαι εδώ για σένα», του λέει όλο τρυφερότητα.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικό: «Ξέρεις πόσοι σκοτώθηκαν εξαιτίας σου καθίκι;» - Η Ειρήνη κρατάει όμηρο τον Παπαγιαννάκη