Αρχελάου 5 (11/9): Ένα απρόοπτο περιστατικό αλλάζει την ζωή του Στέφανου

Το Κολιμπρί θα φέρει τα πάνω κάτω!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (11/9): Ένα απρόοπτο περιστατικό αλλάζει την ζωή του Στέφανου

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου 5, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα εδώ) ήρθε για να μείνει οπότε πάμε να δούμε τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο! Η Κέλλυ θέλει να εξαφανίσει το μπαρ και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει αυτό!

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά Αρχελάου 5

Επεισόδιο 3ο: Η Κέλλυ το βάζει σκοπό να κλείσει το μπαρ, για να μπορέσει να πουλήσει και να φύγει. Αναθέτει, μάλιστα, σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας, το Κολιμπρί, ν’ απειλήσει τον Στέφανο προκειμένου να το κλείσει. Το μπαρ, όμως, «προστατεύεται» από τον Ματθαίο. Ο Ορφέας νοικιάζει ένα υπόγειο για τις πρόβες του. Ο Στέφανος καλείται σε οντισιόν για ριάλιτι κομμωτικής και δεν έχει κανέναν να αφήσει στο πόδι του. Έτσι αρχίζει η σχέση του με τον ιδιόρρυθμο αστυνομικό Οδυσσέα, τον οποίον αφήνει να επιβλέπει το μπαρ, ώσπου να γυρίσει. Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη, μ’ επεισοδιακό τρόπο.

Διαβάστε εδώ τι θα δείξει στο αυριανό επεισόδιο!

Αξίζει να σημειωθεί πως το υπουργείο Οικονομικών, ενέκρινε για δέσμευση για την εξωτερική παραγωγή του «Αρχελάου 5» ποσό των 3.624.463 ευρώ. Η εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες αναλαμβάνει να παραδώσει τα 80 επεισόδια, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ, με την ΕΡΤ να έχει το δικαίωμα να αναθέσει μονομερών μετά την προβολή 20 επεισοδίων 80 επιπλέον επεισόδια. Κάθε επεισόδιο της σειράς ανέρχεται σε 45.305,78 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Αργοναύτες βρέθηκε την περασμένη χρονιά μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση αφού το καθημερινό της σίριαλ «Έρωτας Φυγάς» αποφασίστηκε από το Open να ρίξει αυλαία νωρίτερα απ’ ό,τι είχε προγραμματιστεί. Αρχικά το πρόωρο τέλος της αγαπημένης καθημερινή σειράς φαινόταν οριστικό, όμως η εταιρεία παραγωγής συμφώνησε να μεταφέρει τα δικαιώματα και τη συνέχει της σειράς στον ANT1 και τον ANT1+ όπου και ολοκλήρωσε τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο της.