Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

Εκδικείται για τον βιασμό της αδερφής του!

Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

Ένα καλά θαμμένο μυστικό, ένα σχέδιο εκδίκησης και ο έρωτας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, Άγιος Έρωτας, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη και υπόσχεται ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες, αλλά και πολλή συγκίνηση.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν καταφθάνει ο πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και δεν τον επέλεξε τυχαία. Ολα τα βλέμματα, όπως είναι φυσικό, στρέφονται πάνω του. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση ούτε μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, η Χλόη, θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

Στο τρέιλερ της σειράς (δείτε το εδώ) παίρνουμε μια μικρή ιδέα για το γεγονός ότι ο νεαρός ιερέας έχει υποφέρει στο παρελθόν. Τον βλέπουμε να οργίζεται, να ξεσπά, να μισεί, να προσεύχεται, και στο τέλος να κρατάει μια γυναίκα στην αγκαλιά του, με δύο φράσεις να βγαίνουν από τα χείλη του: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Τι έχει συμβεί, όμως, και ο άντρας αυτός έχει συσσωρεύσει μέσα του τόσο πόνο και μίσος; Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο; Για ποια «δικαίωση» μιλά; Τι συμβαίνει όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του; Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Και για όλα αυτά σας έχουμε τις απαντήσεις.

Άγιος Έρωτας: Το κρυμμένο μυστικό

Ο πάτερ Νικόλαος δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι τόσο η ζωή του όσο και η ζωή της μητέρας του, Πετρούλας Μιχαλέα (Μαρίνα Ψάλτη), θα γέμιζαν ανείπωτο πόνο, έναν πόνο που θα όριζε τις ζωές τους. Αν κι εκείνος διδάσκει την αγάπη, νιώθει μεγάλη οργή και ζητάει εκδίκηση. Οι χαρούμενες μέρες έχουν φύγει ανεπιστρεπτί με την αυτοκτονία της αδελφής του. Η νεαρή κοπέλα βιάστηκε από ένα άντρα του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε ποτέ, και όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη, πήρε την πιο σκληρή απόφαση για τον ίδιο της τον εαυτό και κρεμάστηκε. Η μητέρα της, παρόλο που είναι θρησκευόμενη κι έχει γιο παπά, δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον εγκληματία που ώθησε το παιδί της στον θάνατο.

Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

Ετσι, με τον γιο της καταστρώνουν το σχέδιό τους να βρεθούν στον τόπο που έγινε το κακό. Μάλιστα, αποφασίζουν να κρύψουν τις πραγματικές τους ταυτότητες και τη σχέση τους, ώστε να μη γίνουν συσχετισμοί. Η Πετρούλα, η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής, προκειμένου να μάθει την αλήθεια πιέζει αφόρητα τον γιο της να βρει τον ένοχο και πολλές φορές γίνεται χειριστική απέναντί του και είναι διατεθειμένη για όλα προκειμένου να φτάσει στην άκρη του νήματος. Ομως τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν ο πάτερ Νικόλαος συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου).

Στην αρχή, θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα, αφού θα την ερωτευτεί. Η μητέρα του, ωστόσο, δεν θέλει με τίποτα για τον γιο της αυτή τη σχέση, γιατί φοβάται ότι ο πατέρας της μπορεί να είναι ο άνθρωπος που ψάχνουν, ο δολοφόνος της κόρης της.