Χαμός με την πρεμιέρα της σειράς Η παραλία: Στο επίκεντρο ο Γράντος - «Μακάρι να αγαπήσει το παιδί του»

Τι έγραψαν στο Twitter/Χ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός με την πρεμιέρα της σειράς Η παραλία: Στο επίκεντρο ο Γράντος - «Μακάρι να αγαπήσει το παιδί του»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 9/9 ο νέος κύκλος της σειράς Η Παραλία. Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε δυναμικά με καθηλωτική πλοκή και έντονα συναισθήματα. Οι ερμηνείες των ηθοποιών μάλιστα ήταν συγκλονιστικές, με τους τηλεθεατές να τους αποθεώνουν.

Στο επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου βρέθηκε η επιστροφή του Γράντου στα Μάταλα από την φυλακή. Οι αναταράξεις που προκλήθηκαν από αυτό το γεγονός ήταν πολλές, με την Κερασία να μην χαίρεται καθόλου.

Τι γράφτηκε για το πρώτο επεισόδιο της σειράς Η παραλία;

Ο Γράντος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα λάθη που έκανε και το σκοτάδι που σκόρπισε γύρω του. Θα κάνει όμως τα πάντα για να αποκαταστήσει τη σχέση με το παιδί του, το οποίο μεγαλώνει η Κερασία. Εκείνη όμως φοβάται για την επιρροή που θα ασκήσει πάνω του.

Πρώτη στάση του Γράντου ήταν ο παπά Νικόλας καθώς ζήτησε να εξομολογηθεί. Άνοιξε την καρδιά και έδειξε μεταμέλεια για τα όσα άσχημα προκάλεσε στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Τα λόγια του λοιπόν έδειξαν πιστευτά από τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης: 3 παλιές και 6 καινούριες - Οι 9 σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στα κανάλια

Τι θα δούμε σήμερα 10/9

Επεισόδιο 4ο: Η Ελένη βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά την παραβίαση του σπιτιού της και, καθώς ο Κολιτσιδάκης την επισκέπτεται για να εκτιμήσει τη ζημιά, εκείνη, ανήσυχη, τον πιέζει για απαντήσεις φοβούμενη για την ασφάλειά της. Παράλληλα, η σχέση του Παύλου και της Ιφιγένειας δοκιμάζεται μετά από μια παθιασμένη νύχτα, με τον Παύλο να παλεύει με τα συναισθήματά του και την Ιφιγένεια να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Παύλου και του παρελθόντος της.

Η Παραλία – Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Κυριακή 8/9: Νέες αφίξεις, ανατροπές και εντάσεις

Ο Παύλος επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του, αναζητώντας καθοδήγηση. Στο σπίτι της Ειρήνης, η σχέση της με τον Χάρη αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς η Ειρήνη αποκαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν της που συνδέονται με την Αγγελική και για τα οποία ο Χάρης δεν είχε ιδέα. Στο μοναστήρι, η Νικολίνα έρχεται σε σύγκρουση με την ηγουμένη, η οποία αποφασίζει να την απομακρύνει από τη μονή, προκαλώντας αναταράξεις μεταξύ των μοναχών.