Η Παραλία (8/9): Ένας γάμος, μία εξαφάνιση και μία επιστροφή - Απόψε το πρώτο διπλό επεισόδιο του 2ου κύκλου

Μην το χάσετε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (8/9): Ένας γάμος, μία εξαφάνιση και μία επιστροφή - Απόψε το πρώτο διπλό επεισόδιο του 2ου κύκλου

Το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στο κανάλι της ΕΡΤ η Παραλία, με τον δεύτερο κύκλο και, μάλιστα, με διπλό επεισόδιο. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν ένα ένα (δείτε εδώ ποια είναι αυτά) και οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές.

Τι θα δούμε απόψε 8/9 στην πρεμιέρα της Παραλίας

Επεισόδιο 1ο: Η άφιξη του Παύλου στην Κρήτη, ύστερα από μακροχρόνια απουσία, φέρνει αναμνήσεις και μια αίσθηση αποξένωσης από την πραγματικότητα της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, το χωριό των Ματάλων ζει στους ρυθμούς των πρώτων δημοτικών και κοινοτικών εκλογών μετά την περίοδο της επταετίας. Ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη, ενώ η Νόνα με τον Ρόμπερτ δουλεύουν αρμονικά στον φούρνο, καθώς νέοι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία μέρα με τη μέρα.

Την ήρεμη ζωή των κατοίκων των Ματάλων έρχεται να διαταράξει μια εξαφάνιση προκαλώντας την ανησυχία της Νόνας, η οποία ζητάει τη βοήθεια του νέου χωροφύλακα Κολτσιδάκη. Η ημέρα κορυφώνεται με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, που προκαλεί έντονα συναισθήματα στους κατοίκους, καθώς οι πολιτικές και προσωπικές συγκρούσεις που φανερώνονται δημιουργούν ένα σκηνικό γεμάτο προκλήσεις και ανατροπές για το μέλλον της κοινότητας.

Επεισόδιο 2ο: Η επιστροφή του Γράντου στην Κρήτη φέρνει νέες ανατροπές στη ζωή του χωριού. Ο Διονύσης και ο Δημητρός τον υποδέχονται με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η παρουσία του Γράντου ανοίγει πληγές από το παρελθόν.

Στο καφενείο του χωριού, ο Κολιτσιδάκης εκφράζει την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής, ενώ η νέα κοινοτάρχισσα προσπαθεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις των χωριανών για τον καινούργιο δρόμο. Παράλληλα, η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις στη σχέση τους, ενώ η σχέση της Μαρίας με τη Νάταλι δοκιμάζεται. Η επανένταξη του Παύλου στην καθημερινότητα του χωριού συνοδεύεται από απρόσμενες αποκαλύψεις για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.