Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτό όντως θα συμβεί» - Επιβεβαιώνει τις φήμες για την σειρά Γη της ελιάς!

«Ο Στάθης θέλω να σκοτωθεί στο φινάλε»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτό όντως θα συμβεί» - Επιβεβαιώνει τις φήμες για την σειρά Γη της ελιάς!

Αν σας άρεσε ο τρίτος κύκλος της «Γης της Ελιάς», τότε ο τέταρτος θα σας ενθουσιάσει. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Πασχάλης Τσαρούχας στην κουβέντα που έκανε με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου. Ο «Στάθης Καπερνάρος» αποκάλυψε στο περιοδικό Tv24 με τον δικό του ξεχωριστό στυλ, τα δεινά που θα περάσει, αλλά και την όμορφη εξέλιξη στην σχέση του με την Ιουλία.

Η συνέντευξη του Πασχάλη Τσαρούχα

Σας περιμένουμε πώς και πώς!

«Γιατί;».

Είστε πλέον οικογένειά μας ή αλλιώς, η συνήθεια που έγινε μανία. Μας έλειψε η «Γη» γιατί καταφέρνει κάθε σεζόν να μας κρατάει σε εγρήγορση.

«Την αγάπησε τη σειρά ο κόσμος γιατί πάντα κάτι γίνεται. Η αλήθεια όμως είναι, πως δεν περίμενα η σειρά να φτάσει και τέταρτη σεζόν. Τις τρεις, ωστόσο, τις είχα σίγουρες. Πέρυσι όταν ξεκινούσαμε, έχοντας μάθει τι περίπου πρόκειται να συμβεί, ήξερα πως η σειρά θα έχει επιτυχία. Η τέταρτη σεζόν λοιπόν ήταν μια πιθανότητα».

Και φέτος; Ποια η πρόβλεψή σας;

«Θα αρέσει ακόμα περισσότερο. Θα πάει καλύτερα από την προηγούμενη. Πάντα βρίσκει τον τρόπο η Βάνα Δημητρίου να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία. Αν είναι πάντως να έχει ενδιαφέρον, ας πάει και πέμπτη σεζόν. Αν όχι, δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε. Μπορούμε να ξεκινήσουμε μια εξίσου πολύ ωραία σειρά».

Ο ρόλος του Στάθη που υπερασπίζεστε τόσα χρόνια έχει λάβει την φροντίδα που του άξιζε;

«Από άποψη συμβάντων και συναισθημάτων, νομίζω πως όντως είναι ο φροντισμένος ρόλος από τη Βάνα Δημητρίου, τη σεναριογράφο μας. Εχει μια μεγάλη παλέτα εξελίξεων σε κάθε κύκλο».

Και φέτος, όμως, μαθαίνω πως θα είναι πολλά και διαφορετικά τα συναισθήματα του Στάθη!

«Δεν ξέρω τι σπόιλερ έχει φτάσει στα αυτιά σας...»

Αρχικά, θα παντρευτείτε την Ιουλία. Από την πρώτη σεζόν περιμένουμε να τους δούμε επίσημα μαζί.

«Επιτέλους! Αυτό όντως θα συμβεί και ο Στάθης θα είναι πολύ κάζουαλ γαμπρός».

Να ζήσετε κιόλας...

«Να είστε καλά, είναι επεισόδια που τα έχουμε ήδη γυρίσει».

Δεν σας κρύβω πως περιμένουμε κάποια ανατροπή!

«Λέτε να μην πάει στον γάμο του; (γέλια) Οχι, θα πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Η Αριάδνη μένει ανάπηρη - Ο άγριος ξυλοδαρμός με λοστό που την καθηλώνει σε καροτσάκι

Ομως απ΄ ότι μαθαίνουμε, η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Αριάδνη θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον αδελφό του πρώην της. Πώς θα το διαχειριστεί ο Στάθης όλο αυτό;

«Θα έχει μια τέτοια περιπέτεια η κοπέλα, είναι αλήθεια, αλλά καθώς ο Στάθης δεν είναι άνθρωπος πολύ εκδηλωτικός απλά θα σταθεί στο πλάι της. Παράλληλα, θα συμβαίνουν και άλλα πράγματα με την Ιουλία, οπότε όλο αυτό το αντιμετωπίζει με χαμηλομένους τόνους. Προσπαθεί να σταθεί στη μικρή και την κρίσιμη στιγμή καθαρίζει».

Μιλήστε μου για αυτή τη στιγμή.

«Θα “καθαρίσει” αλλά έχει γίνει μια “προοικονομία” τέτοια που δεν δείχνει ότι θα το κάνει».

Αρα υπάρχει περίπτωση να πάει να συναντήσει τον αδελφό του πρώην της κόρης του;

«Υπάρχει».

Γη της Ελιάς - Πασχάλης Τσαρούχας

Θα πέσει ξύλο;

«Τι να σας πω...»

Οι περιπέτειές του όμως δεν σταματούν εκεί, βάλλεται και από αλλού ο ήρωάς σας. Η Αριάδνη θα ερωτευτεί τον Γιώργη Κουράκο, τον πρώην άντρα της Ιουλίας.

«Αυτό είναι όντως ένα μεγάλο δράμα και ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει η Βάνα στο μυαλό της να κάνει. Υποθέτω ότι σκέφτεται διάφορα. Θα δούμε τι θα μας κληρώσει... Μέχρι στιγμής πάντως, στα επεισόδια που έχω στα χέρια μου, ο Στάθης δεν το έχει μάθει. Υπάρχει άλλο άτομο που θα έχει μεγαλύτερο ηθικό πρόβλημα. Και αυτή είναι η Ιουλία. Το δικό της ζήτημα είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο καθώς ήταν παντρεμένη μαζί του».

Υπάρχει περίπτωση αυτό να φέρει προβλήματα στη σχέση τους;

«Δεν νομίζω. Αν έχουν προβλήματα, αυτά θα αφορούν σε άλλους λόγους και όχι στον έρωτα Γιώργη – Αριάδνης. Ξέρετε και εσείς καλά πως η Βάνα δεν θα μας αφήσει σε ησυχία, ούτε αυτή τη χρονιά».

Στο μεταξύ, ένα τυχαίο γεγονός θα βάλει τη ζωή σας σε κίνδυνο. Θα μπείτε στο αυτοκίνητο του Δημοσθένη για να πάτε στην Αθήνα και αυτό θα ανατιναχθεί. Γλιτώνετε από την επίθεση και αν ναι, μετά από αυτό το χτύπημα, θα αλλάξει η κοσμοθεωρία του;

«Κάπως έτσι θα ξεκινήσει η σεζόν και προφανώς δεν θα πεθάνει. Είναι θύμα μιας έκρηξης που προοριζόταν για άλλο άτομο. Ο Στάθης είναι πλούσιος σε συναισθήματα και σκέψεις, άνθρωπος. Σκέφτεται και δύο και τρεις φορές. Δεν είναι παρορμητικός άρα δεν νομίζω πως αυτή η εμπειρία θα του δώσει κάτι, θα τον κάνει πλουσιότερο ή θα τον φοβίσει. Αλλωστε είναι και κάτι που κρατάει πολύ λίγο. Φανταστείτε πως την επόμενη μέρα, ο Στάθης θα σηκωθεί να πάει για δουλειά. Θα έχει απλά κάποια γδαρσίματα».

Άλλωστε έχει αντέξει την Αρετή!

«Σωστά. Αν έχεις αντέξει την Αρετή τόσα χρόνια, και την αντέχει ακόμα δηλαδή, όλα τα μπορεί».

Αλήθεια, πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν μάθει για τον γάμο του με την Ιουλία;

«Εχουν ένα ωραίο ενσταντανέ, αλλά δεν θα σας το πω. Θα τους στείλει δώρο πάντως».

Κάτι που θα προκαλέσει κακό... δεν φαντάζομαι πως η Αρετή θα έστελνε ένα συμβατικό δώρο, ένα σερβίτσιο πιάτων για παράδειγμα...

«Προς χρήση δεν θα είναι!».

Η σχέση του με τη Βασιλική πώς θα διαμορφωθεί; Από τη στιγμή κιόλας που και εκείνη θα φτιάξει τη ζωή της με τον Μιλτιάδη.

«Θα αποκτήσει ένα έξτρα ενδιαφέρον η σχέση τους, ωστόσο, ο Στάθης θέλει να προχωρήσει τη ζωή της και στο πρόσωπο του Μιλτιάδη βλέπει ένα σωστό πρότυπο. Ισως να υπάρξει όμως μεταξύ τους μια ένταση, όταν ο Στάθης μάθει πως η Βασιλική ήξερε τη σχέση του Κουράκου με την Αριάδνη και δεν του το είχε πει. Ομως αυτό είναι δική μου εκτίμηση, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί η Βάνα και κυρίως τι από όλα αυτά θα μάθουν τελικά οι ήρωες. Είναι γνωστό πάντως πως έχει παθολογική αγάπη στην κόρη του. Γενικότερα είναι τρελός για τα παιδιά του».

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να σας αναφέρω πως η Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική) μου έχει αναφέρει σε συνέντευξή μας, πόσο τυχερή αισθάνεται που είστε πατέρας της. Είναι μάθημα για εκείνη και για όλα τα νέα παιδιά της σειράς, τα γυρίσματα μαζί σας.

«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά της λόγια. Τα προσέχω τα νέα παιδιά, τα αγαπάω και τα μαλώνω».

Δείτε επίσης: 3 παλιές και 6 καινούριες - Οι 9 σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στα κανάλια

Eίστε ένα σχολείο για εκείνα.

«Προφανώς εδώ είναι το σχολείο τους γιατί εδώ πρέπει να παράξουν ένα αποτέλεσμα. Στη σχολή παίζουν για 15 συναδέλφους. Σε μια σειρά είναι απόλυτα εκτεθειμένα. Ερχονται αντιμέτωπα με εκατομμύρια τηλεθεατών και με πιο έμπειρους συναδέλφους. Η σχέση, όμως, ξεκινάει από βαθιά αγάπη. Αγαπάω τα νέα παιδιά της σειράς και τα καμαρώνω. Και όταν εμείς οι παλαιότεροι αναγνωρίσουμε κάποιο ταλέντο, τότε είναι που τα παιδεύουμε περισσότερο, που είμαστε περισσότερο κοντά τους».

Πώς θα θέλατε να ολοκληρωθεί ο ήρωάς σας;

«Θα ήθελα να σκοτωθεί ο Στάθης. Θα ήθελα να έχει μια επεισοδιακή έξοδο».

Μα δεν έχει προκαλέσει κακό σε κάποιον. Είναι ένας ήρωας με θετικό πρόσημο από την πρώτη σεζόν.

«Μάλλον γι’ αυτό θα τον ήθελα νεκρό. Το κακό δεν το παθαίνουν αυτοί που έχουν κάνει κακό, οι καλοί το παθαίνουν».

Εύχομαι να μη διαβάσει τη συνέντευξή μας, η Βάνα Δημητρίου!

«Εγώ το εύχομαι. Και σε εκείνη τα λέω (γέλια)».

Ετοιμάζετε κάτι άλλο γι’ αυτή τη σεζόν;

«Οχι. Είμαστε φουλ απασχολημένοι με τη «Γη της ελιάς» και δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι άλλο. Ισως κάνω κάτι στο θέατρο αλλά είναι στον αέρα τα πράγματα. Πρέπει να δω, αν μπορώ να ταιριάξω τα πράγματα και τις ώρες».

Φέτος θα έχουμε πολύ υλικό από τη «Make it Productions». Εκτός από τη «Γη της ελιάς», τρέχουν το «Famagusta» αλλά και το «Ταμπού».

«Ετσι είναι και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο «Ταμπού» και σε όλες τις σειρές που ξεκινάνε. Ολα να πάνε καλά. Και στις σειρές αλλά και στη ζωή! Πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε ο Αντρέας Γεωργίου. Εύχομαι τα καλύτερα...»