Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής - Ο άνδρας που θα την κάνει να πετάξει τα μαύρα

Τον ερωτεύεται αλλά αργεί να το αποδεχθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής - Ο άνδρας που θα την κάνει να πετάξει τα μαύρα

Ο νέος κύκλος της σειράς Η γη της ελιάς έρχεται και οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές, αφού θα δούμε μέχρι και κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας με την μικρή Αγγελική να κινδυνεύει στα χέρια μιας αδίστακτης γυναίκας που θα το παίζει φίλη. Το μέλλον των πρωταγωνιστών έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και ειδικά της Βασιλικής που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά την δολοφονία του Φίλιππου.

Στο νέο κύκλο, η χήρα του Φίλιππου θα βρει και πάλι τον έρωτα με αποτέλεσμα να βγάλει τα μαύρα. Ωστόσο, θα αργήσει να το αποδεχθεί καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη νέα εξέλιξη στη ζωή της.

Το μέλλον της Βασιλικής στο νέο κύκλο της Γης της ελιάς

Ο Μιλτιάδης πάντα ήταν ερωτευμένος με τη Βασιλική, καθώς στο πρόσωπό της διέκρινε την τέλεια γυναίκα. Μάλιστα από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, ο Μιλτιάδης δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της και πάντα με διακριτικό τρόπο τής έδειχνε το ενδιαφέρον του. Από την πλευρά της η Βασιλική τού δείχνει τη μεγάλη συμπάθειά της, αλλά μέχρι εκεί. Ο μεγάλος της έρωτας ήταν και παραμένει ο Φίλιππος. Οπως όμως έχουμε δει ήδη, από το περιβάλλον της τής ασκούν πιέσεις για να συνεχίσει τη ζωή της, ενώ ο Μιλτιάδης επίσης έχει παραδεχτεί τον έρωτά του για τη Βασιλική στον Παρασκευά, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στη σχέση τους.

Γη της ελιάς Βασιλική - Μιλτιάδης

Σιγά-σιγά η Βασιλική θα αρχίσει να κάνει παρέα με τον Μιλτιάδη και εκτός σπιτιού και πορτοκαλεώνα, όπου και η ίδια θα αντιληφθεί το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ομως θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει, μέχρι τη στιγμή που ο Μιλτιάδης απελπισμένος θα της μιλήσει ανοιχτά. Η Βασιλική θα αντιδράσει, όμως συνειδητοποιεί με τον καιρό ότι έχει αρχίσει να αποκτά κι αυτή αισθήματα για εκείνον.

Δείτε εδώ το μέλλον όλων των ζευγαριών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24.