Γη της ελιάς: Εκβιασμοί, απαγωγές και φόνοι - 10 συγκλονιστικές στιγμές από τα επεισόδια της νέας σεζόν

Έρχεται ξανά στο Mega για 4η χρονιά!

Γη της ελιάς: Εκβιασμοί, απαγωγές και φόνοι - 10 συγκλονιστικές στιγμές από τα επεισόδια της νέας σεζόν

Ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις περιμένουν τους ήρωες της «Γης της ελιάς» στην τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Mega. Το TiVi Σίριαλ συγκέντρωσε τις βασικότερες εξελίξεις και σας τις παρουσιάζει.

Γη της ελιάς: Τι θα δούμε τη νέα σεζόν

Ιουλία και Στάθης παντρεύονται

Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη με τον γιο της και παντρεύεται τον Στάθη με πολιτικό γάμο. Η χαρούμενη μέρα ξημερώνει και η Ιουλία καλεί τις φίλες και την κόρη της στο σπίτι της και όλες μαζί την ετοιμάζουν, με χαρές, ρακές και τραγούδια. Η ίδια είναι εντυπωσιακά όμορφη με το λευκό φόρεμα που επέλεξε και μοιάζει με νυφικό, ενώ ο Ισίδωρος την καμαρώνει και μαζί με τον Μάνο τη συνοδεύουν στο δημαρχείο, όπου την περιμένει χαρούμενος ο Στάθης. Μάρτυρες του γάμου τους είναι ο Λυκούργος και η Αριάδνη. Στη συνέχεια όλοι οι φίλοι και η οικογένεια πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας όπου κάνουν ένα ωραίο γλέντι με άφθονο κρασί, φαγητό, μουσική και φυσικά χορό.

Ένας έρωτας γεννιέται

Γη της ελιάς MEGA νέα επεισόδια

Ο Μιλτιάδης πάντα ήταν ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά παράλληλα ήταν και το μεγάλο της στήριγμα όταν εκείνη έχασε τον Φίλιππο, που παραμένει ο μεγάλος της έρωτας. Ομως, οι άνθρωποι από το περιβάλλον της έχουν αρχίσει να της μιλάνε και να την κάνουν να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο να φτιάξει τη ζωή της καθώς είναι πολύ νέα ακόμα, ενώ ο Μιλτιάδης επίσης έχει παραδεχτεί τον έρωτά του για εκείνη στον Παρασκευά. Η Βασιλική θα αρχίσει να κάνει περισσότερη παρέα με τον Μιλτιάδη και εκτός σπιτιού, όπου και η ίδια θα αντιληφθεί το ερωτικό του ενδιαφέρον. Σε συνδυασμό με την καλή σχέση που έχει με την κόρη της, που έχασε τον μπαμπά της, την κάνουν σιγά-σιγά να τον δει με διαφορετικό μάτι.

Η Ειρήνη δεν θέλει το παιδί του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης καταφέρνει να μάθει ότι η Ξένια με το μωρό βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη και αποφασίζει να πάει αμέσως και να τη βρει, μαζί με την Ασπασία που δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του. Οταν φτάνουν στο σημείο όπου βρίσκεται η Ξένια, εκείνος βγάζει όπλο την απειλεί και απαιτεί να του δώσει το μωρό. Η Ασπασία που είναι μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει, παθαίνει σοκ και με τον δικό της τρόπο πείθει την Ξένια να τους δώσει το παιδί. Η Ασπασία σαν μάνα καταλαβαίνει τον πόνο της, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. Ετσι το ζευγάρι επιστρέφει στην Αρεόπολη μαζί με το μωρό, αλλά η Ειρήνη δεν δέχεται με τίποτα το μωρό και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να το διώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Άννα και Πότης γίνονται γονείς

Η Αννα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα κι ενώ όλοι της λένε να πάει να κάνει εξετάσεις για να δει μήπως είναι έγκυος, εκείνη αρνείται και δεν θέλει καν να το σκέφτεται. Εξάλλου από την αρχή του γάμου της με τον Πότη είχε εκφράσει την άποψη ότι δεν θέλει να κάνει τόσο νωρίς παιδί. Ωστόσο, μετά από πολλές πιέσεις, η Αννα κάνει εξετάσεις και μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Στην αρχή παθαίνει σοκ και δεν θέλει με τίποτα να το δεχτεί, ενώ σκέφτεται ακόμα και να μην το κρατήσει. Οσο περνάει, όμως, ο καιρός δένεται όλο και περισσότερο και φυσικά ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά.

Ολοταχώς προς το διαζύγιο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η Ισμήνη συνεχίζει να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Κωνσταντίνο, ο οποίος μετά τη συμπεριφορά της στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, αλλάζει στάση και την αποφεύγει. Εθιξε την αξιοπρέπειά του και αυτό δεν της το συγχωρεί. Παράλληλα η Σοφία, η οποία όντως έχει βλέψεις για τον Κωνσταντίνο, βλέπει με χαρά ότι ο εργοδότης της έχει σταματήσει να ασχολείται με την πρώην γυναίκα του και έτσι βρίσκει πρόσφορο το έδαφος για να κάνει κι άλλα βήματα προς εκείνον, καθώς εκμεταλλεύεται την απουσία της Ισμήνης από τη ζωή του. Συνεχίζει να τον πολιορκεί με τον τρόπο της. Εκείνος νιώθει άβολα, αλλά τις τρυφερές σκηνές τις βλέπει και η Ισμήνη που πεισμώνει στο διαζύγιο ακόμα περισσότερο.

Η Αντιγόνη φέρνει τα πάνω-κάτω

Η Αντιγόνη στην τέταρτη σεζόν επιστρέφει από το Λονδίνο στη Μάνη. Ολοι στην αρχή είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι με τον ερχομό της και περισσότερο ο Ισίδωρος, ωστόσο εκείνη αποφασίζει ότι δεν θέλει πλέον να ζει τη ζωή που έκανε τόσα χρόνια. Οι φιλοδοξίες της για την επαγγελματική της καριέρα έχουν καταλαγιάσει κι αυτό που θέλει τώρα είναι να κοιτάξει την προσωπική της ζωή. Ετσι αρχίζει να έρχεται πολύ κοντά με τη μικρή Αγγελική και το μητρικό της ένστικτο, αυτό που καιρό είχε «θάψει», ξαναβγαίνει την επιφάνεια. Ετσι μιλάει με τον Ισίδωρο και του λέει τις προθέσεις της να πάρει πίσω το παιδί της, φέρνοντας στους Βρεττάκους τα πάνω-κάτω.

Χρήστος και Αφροδίτη χωρίζουν

Η Αφροδίτη και ο Χρήστος σταδιακά θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη, καθώς εκείνος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αριάδνη. Ολες τους οι προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του θα αποδειχθεί ότι έγιναν μόνο και να μόνο για να σκεπάσει πρόχειρα το πρόβλημα με αυτόν τον απαγορευμένο έρωτα με την Αριάδνη. Μάλιστα η Αφροδίτη, με τον αλέγκρο χαρακτήρα της και τον αυθορμητισμό της, θα «προκαλέσει» τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Αφορμή θα είναι ένα ταξίδι που σχεδιάζουν να πάνε οι δυο τους και τελευταία στιγμή η γιατρός καλεί την Ειρήνη με τον Παρασκευά. Ο Χρήστος «ξενερώνει», ενώ και οι διακοπές τους δεν εξελίσσονται καλά, καθώς συνεχώς καβγαδίζουν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν χωρισμένοι.

Ο Κουράκος ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Γη της ελιάς MEGA

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες θα βρεθεί ο Γιώργης Κουράκος. Η μια θα είναι η Αριάδνη, η κόρη της πρώην γυναίκας του, και η άλλη η Νάνσυ, η κόρη του Τζον που ήρθε από την Αμερική. Ο αστυνόμος ψάχνοντας ακόμα να φτιάξει τη ζωή του θα μπλέξει και με τις δύο και φυσικά όταν γίνει γνωστό αυτό θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις. Ομως, και τα δύο κορίτσια θα έρθουν σε ρήξη μεταξύ τους προσπαθώντας η μια να τον κερδίσει από την άλλη.

Ο κρυφός ρόλος του Μιχάλη και της Νόρας

Δύο νέα πρόσωπα που έρχονται στη Μάνη είναι ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ) και η Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), που είναι αρραβωνιασμένοι. Ο Mιχάλης φτάνει στην Αερόπολη για να πιάσει δουλειά στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Βρεττάκου, καθώς ήδη είχε κλείσει συμφωνία μαζί τους. Από την πρώτη στιγμή κερδίζει τη συμπάθεια όλων, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνος βρέθηκε εκεί περισσότερο για να εκδικηθεί τον Δημοσθένη, για τον οποίο γνωρίζει τα πάντα για την κρυφή και παράνομη δράση του. Από την άλλη και η Νόρα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, καθώς πίσω από το φαινομενικά αγγελικό πρόσωπο της παιδοψυχολόγου, η ίδια είναι μέλος κυκλώματος που διακινεί παιδική πορνογραφία.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια - Το ένοχο μυστικό της Νόρας, μνηστής του Μιχάλη

Απάγουν την Ειρήνη

Η δράση του Δημοσθένη δεν θα μείνει ατιμώρητη και για ακόμα μια φορά στόχος θα βρεθεί η οικογένειά του και συγκεκριμένα η Ειρήνη. Η νεαρή κοπέλα πέφτει θύμα απαγωγής και οι άγνωστοι την πάνε σε μια αποθήκη και την κλειδώνουν. Δημοσθένης και Ασπασία ενημερώνουν την αστυνομία και ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό. Στο τέλος αφήνουν την Ειρήνη και την απειλούν να πει στον πατέρα της πως αν δεν συμμορφωθεί, την επόμενη φορά θα τη σκοτώσουν. Παράλληλα βάζουν και βόμβα στο αμάξι του Δημοσθένη. Ο Στάθης ψάχνει να βρει απαντήσεις, ενώ ο Παρασκευάς αρχίζει να ανησυχεί για την οικογένεια της γυναίκας του.