Bahar-Καινούργια αρχή 19/8: «Ποια είναι αυτή;» - Απόψε ο κόσμος της Μπαχάρ γκρεμίζεται

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar-Καινούργια αρχή 19/8: «Ποια είναι αυτή;» - Απόψε ο κόσμος της Μπαχάρ γκρεμίζεται

Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια Bahar-Καινούργια αρχή. Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και στο αποψινό 19/8 επεισόδιο οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με μια τεράστια έκπληξη!

Τι θα δούμε απόψε στο Bahar-Καινούργια αρχή (Επεισόδιο 35)

Όλα τα τελευταία γεγονότα με την Μπαχάρ και τον Τιμούρ έχουν επηρεάσει πολύ την κόρη τους. Η ευαίσθητη Ουμάι έχει αλλάξει συμπεριφορά στο σχολείο και οι βαθμοί της έχουν πέσει. Όμως και ο αδελφός της, ο Ουράς, είναι σε άσχημη κατάσταση. Οι πολλές ώρες συνεχόμενης εργασίας τον έχουν φέρει στα πρόθυρα της υπερκόπωσης και είναι μάλλον θέμα χρόνου να κάνει κάποιο μεγάλο λάθος. Εν τω μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της κας Νεβρά. Δυστυχώς, το πρόβλημα υγείας της είναι πολύ σοβαρό.

Δείτε επίσης: Bahar - Καινούργια αρχή: Πέφτουν μαζί στον γκρεμό - Οι 5 δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (36)

Αν και η Μπαχάρ έχει φύγει από το σπίτι και μένει προσωρινά μαζί με τα παιδιά στη γιαγιά τους, ο Τιμούρ εκμεταλλεύεται την ασθένεια της μητέρας του για να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Εν τω μεταξύ, ο Ουράς παίρνει μια απόφαση που θα αποβεί μοιραία για τη ζωή μιας ασθενούς. Αυτό θα του κοστίσει πολύ ακριβά και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αργότερα, η Ρενγκίν παίρνει την επιβεβαίωση που ζητούσε για να πιέσει ακόμα περισσότερο τον Τιμούρ.