Bahar - Καινούργια αρχή 16/8: «Θα πούμε στην Μπαχάρ για την Πάρλα» - Την απειλούν με όπλο στα σκοτεινά

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή 16/8: «Θα πούμε στην Μπαχάρ για την Πάρλα» - Την απειλούν με όπλο στα σκοτεινά

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή και σε αυτό θα δούμε τον Τιμούρ να έρχεται ξανά σε δύσκολη θέση, αφού η Ρεγκίν τον απειλεί για άλλη μία φορά. Όμως απειλή θα δεχθεί και η Μπαχάρ, αλλά με όπλο...

Τι θα δούμε απόψε 16/8 στο επεισόδιο 34 στην Bahar - Καινούργια αρχή

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Τιμούρ με την επιστροφή του στην πόλη. Βρίσκει τη μητέρα του πεσμένη στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της και τη μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, η Ρενγκίν, πληγωμένη από τη συμπεριφορά του, αποφασίζει να αυξήσει ακόμα περισσότερο την πίεση. Επιστρατεύει τον αδελφό της, τον Σελίμ, για να τον αναγκάσουν με εκβιασμό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντί της.

Δείτε επίσης: Πέφτουν μαζί στον γκρεμό - Οι 5 πιο δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 35 που θα προβληθεί την Δευτέρα 19/8

Όλα τα τελευταία γεγονότα με την Μπαχάρ και τον Τιμούρ έχουν επηρεάσει πολύ την κόρη τους. Η ευαίσθητη Ουμάι έχει αλλάξει συμπεριφορά στο σχολείο και οι βαθμοί της έχουν πέσει. Όμως και ο αδελφός της, ο Ουράς, είναι σε άσχημη κατάσταση. Οι πολλές ώρες συνεχόμενης εργασίας τον έχουν φέρει στα πρόθυρα της υπερκόπωσης και είναι μάλλον θέμα χρόνου να κάνει κάποιο μεγάλο λάθος. Εν τω μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της κας Νεβρά. Δυστυχώς, το πρόβλημα υγείας της είναι πολύ σοβαρό.