Η γη της ελιάς - αποκλειστικό: Το ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς - Στο τέλος καταλήγει σε γάμο

Δύο γυναίκες "σφάζονται" για έναν άντρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς - αποκλειστικό: Το ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς - Στο τέλος καταλήγει σε γάμο

Σε ερωτικό τρίγωνο θα μπλέξει από τη νέα σεζόν ο Γιώργης Κουράκος στη «Γη της ελιάς», καθώς θα έρθει κοντά τόσο με την Αριάδνη όσο και με τη Νάνσυ. Και εκεί θα αρχίσουν τα μπερδέματα... Το Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ανάμεσα σε δύο γυναίκες θα βρεθεί ο Γιώργης Κουράκος στη νέα σεζόν της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Κι αυτό γιατί η μια γυναίκα θα είναι η Αριάδνη, η κόρη της πρώην γυναίκας του, της Ιουλίας Βρεττάκου, ενώ η άλλη θα είναι η Νάνσυ, η κόρη του Τζον. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή όχι μόνο θα φέρει τα πάνω-κάτω, αλλά θα φτάσει στα άκρα και τα δύο κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του αστυνόμου.

Καυτά βράδια και με τις δύο

Οπως ήδη γνωρίζουμε, εδώ και τρεις σεζόν ο αστυνόμος Κουράκου δεν είναι τυχερός στον ερωτικό του τομέα. Ο γάμος του με την Ιουλία τελείωσε άδοξα, η σχέση του με την Ευτυχία δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην εκκλησία, ενώ η Δήμητρα τον εγκατέλειψε ένα πρωί για να φύγει στην Αμερική. Ο ίδιος είναι μεν απογοητευμένος στο κομμάτι αυτό της ζωής του, αλλά από την άλλη δεν το βάζει κάτω.

Με την Αριάδνη ήδη τους είχαμε δει να κάνουν στενή παρέα, ενώ ο Γιώργης ήταν εκείνος που την έσωσε από τους ληστές στο σπίτι της. Οσοι τους βλέπουν μαζί σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι, αλλά ο αστυνόμος μένει στο γεγονός πως είναι η κόρη της πρώην γυναίκας του και του νυν συντρόφου της, για τον οποίο μάλιστα διέλυσαν τον γάμο τους. Ωστόσο στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, ο ερωτικός χορός μεταξύ τους, τους φέρνει κοντά και αρχίζουν σιγά-σιγά να αναπτύσσουν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Το πάθος τούς κυριεύει και μοιάζει να ζουν ένα μεγάλο . Μάλιστα η Αριάδνη βλέποντας πως η σχέση της με τον Χρήστο δεν έχει μέλλον, αποφασίζει να προχωρήσει. Μόνο που η Ιουλία αποτελεί αγκάθι για εκείνη και τον Κουράκο, ο οποίος αποφασίζει να απομακρυνθεί από εκείνη.

Την ίδια ώρα η Νάνσυ, που δείχνει να μην έχει αντιστάσεις, τον πολιορκεί και οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Σύντομα δεν θα αργήσουν να βγουν όλα στη φόρα και τα κουτσομπολιά να δίνουν και να παίρνουν. Οι οικογένειες των δύο κοριτσιών εναντιώνονται σε όσα διαδραματίζονται και ο κάθε γονιός κρίνει τι είναι το σωστό για το παιδί του. Τους Βρεττάκους ενοχλεί ένα τσικ παραπάνω, καθώς όπως είπαμε πρόκειται για τον πρώην άντρα της Ιουλίας.

Δείτε επίσης: Βγάζει όπλο και της παίρνει το παιδί - Ο γάμος, οι δύο χωρισμοί και oi παράνομοι έρωτες του 4ου κύκλου

Γη της ελιάς Κουράκος

Πόλεμος για το ποια θα τον κερδίσει

Παρά τις αντιρρήσεις, τα εμπόδια και τα κουτσομπολιά, τόσο η Αριάδνη όσο και η Νάνσυ δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν πίσω και να καταθέσουν έτσι εύκολα τα όπλα. Αντιθέτως, είναι αποφασισμένες να διεκδικήσουν την καρδιά του Γιώργη Κουράκου με κάθε τρόπο και σε τέτοιο σημείο που ουκ ολίγες φορές θα τις δούμε να τσακώνονται για εκείνον. Ο αστυνόμος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση να πρέπει στο τέλος να επιλέξει μία από τις δύο. Πάντως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου τη φετινή τέταρτη και τελευταία σεζόν έχει στα σχέδιά της να αποκαταστήσει επιτέλους τον αστυνόμο και να του δώσει την ευτυχία που του αξίζει.

Δείτε επίσης: Νέα σχέση σκάνδαλο στην Γη της ελιάς: Τα φτιάχνει με τον πρώην σύζυγο της μάνας της - «Μας ξεφτίλισες»

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ