Bahar - Καινούργια αρχή: Πέφτουν μαζί στον γκρεμό - Οι 5 δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε

Απιστία, αλήθειες και θάνατοι...

Bahar - Καινούργια αρχή: Πέφτουν μαζί στον γκρεμό - Οι 5 δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε

Αρχές Σεπτεμβρίου τελειώνει η τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Bahar - Καινούρια αρχή» και το TV24 σας παρουσιάζει τις πέντε πιο δυνατές σκηνές που θα σας καθηλώσουν μέχρι το μεγάλο φινάλε.

Οι 5 δυνατές σκηνές μέχρι το φινάλε της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή

Η αλήθεια για την Παρλά

Παράλληλα, στέλνει στην Τσαλά το χαρτί με το τεστ και η τελευταία αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ: «Η κόρη της Ρενγκίν έχει μπαμπά τον Τιμούρ», αποκαλύπτει και πέφτει σαν βόμβα η είδηση για την Μπαχάρ, η οποία κλαίει και νιώθει ανόητη που τόσα χρόνια πίστευε στα ψέματά του. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται η Σερέν, η οποία της λέει πως είδε τις κάμερες από τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο και σε κάποιο πλάνο είδε τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν να φιλιούνται. Η Μπαχάρ μιλάει στα παιδιά της: «Η Παρλά είναι αδελφή σας», τους ανακοινώνει και εκείνα σοκάρονται και αποφασίζουν να κόψουν σχέσεις με τον πατέρα τους.

Η Μπαχάρ παίρνει όλη την περιουσία

Ο έρωτας της Νεβρά αποδεικνύεται μεγάλος απατεώνας, καθώς είναι παντρεμένος. Μάλιστα η μητέρα του Τιμούρ μπήκε εγγυήτρια για να πάρει εκείνος δάνειο, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας του υπέρογκου ποσού που καλείται να πληρώσει. Μόνο που με αυτό αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Τιμούρ είχε αφήσει όλη του την περιουσία στην Μπαχάρ, αλλά ο Τιμούρ με τη Νεβρά παγιδεύοντας τη νεαρή τότε Μπαχάρ, της τα πήραν όλα. Εκείνη αποφασίζει να κάνει αγωγή εναντίον του, με παρότρυνση μάλιστα και του Τιμούρ που αισθάνεται τύψεις για όσα της έχει κάνει, και η πρώτη απόφαση του εισαγγελέα είναι υπέρ της γυναίκας, δίνοντάς της την προσωρινή επιμέλεια της περιουσίας. Η Μπαχάρ πετάει έξω από το σπίτι τον Τιμούρ και τη μητέρα του.

Δείτε επίσης: Bahar - Καινούργια αρχή 14/8: «Μπορεί να πεθάνω, αλλά δεν χωρίζω» - Θρίλερ για την Μπαζάρ το διαζύγιο με τον Τιμούρ

Οι κατηγορίες για απιστία

Η μέρα του δικαστηρίου της Μπαχάρ και του Τιμούρ φτάνει και ο τελευταίος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να κερδίσει. Παρόλο που στην αρχή ήθελε να είναι όλα υπέρ της Μπαχάρ, εκεί γυρίζει το παιχνίδι και καταθέτει φωτογραφίες που δείχνουν την Μπαχάρ με τον Εβρέν σε τρυφερές

στιγμές, κατηγορώντας ανοιχτά την εν διαστάσει σύζυγό του για απιστία. Ο δικαστής αποφασίζει την προσωρινή διακοπή της δίκης, ενώ η Μπαχάρ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τιμούρ την κατηγορεί για κάτι τέτοιο. Η αλήθεια, όμως, σύντομα έρχεται στο φως και ο Εβρέν αποκαλύπτει στον Τιμούρ πως εκείνο το βράδυ, όπου βγήκαν και οι φωτογραφίες, παρηγορούσε την Μπαχάρ, καθώς οι εξετάσεις της δείχνουν πως πεθαίνει!

Παρλά και Ουμάι πέφτουν στον γκρεμό

Κι ενώ η Παρλά και η Ουμάι έπαψαν να μιλάνε και να κάνουν παρέα όταν έμαθαν ότι έχουν τον ίδιο μπαμπά, ωστόσο στο φινάλε της σειράς τα δύο κορίτσια θα έρθουν κοντά ξανά. Μόνο που η μοίρα θα παίξει ένα άσχημο παιχνίδι για εκείνες. Ολα θα αρχίσουν όταν ο Ρουζγκιάρ βλέποντας και τις δύο να υποφέρουν, αποφασίζει να τις φέρει αντιμέτωπες. Ετσι και οι τρεις μπαίνουν στο αμάξι και ενώ στην αρχή τα δύο κορίτσια καβγαδίζουν, στη συνέχεια τα βρίσκουν ξανά. «Ξέρεις πώς είναι να μαθαίνω πως η καλύτερή μου φίλη είναι τελικά αδελφή μου; Μου έλειψες! Συγγνώμη για όλα», λέει η Παρλά και η Ουμάι που βρίσκεται στο μπροστινό κάθισμα γυρίζει και την αγκαλιάζει. Ο Ρουζγκιάρ σταματάει στην άκρη του δρόμου και αγκαλιάζεται και εκείνος με τα κορίτσια χαρούμενος που επιτέλους η παρέα «έδεσε» ξανά. Τότε είναι που συμβαίνει το μεγάλο κακό, όταν ένα αμάξι πέφτει πάνω τους με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που βρίσκονται τα τρία παιδιά να πέσει στον γκρεμό!

Μπαχάρ και Τιμούρ χαροπαλεύουν

Παρά την αρχική άρνηση της Μπαχάρ, τελικά στο τέλος αποφασίζει να δεχτεί να γίνει ο Τιμούρ δότης της. Η μεγάλη μέρα έχει πια φτάσει και η αγωνία για όλους είναι στα ύψη. Η μια ομάδα χειρουργών αναλαμβάνει τον Τιμούρ με επικεφαλής τον Εβρέν και βοηθό του τον Αζίζ, και η άλλη ομάδα την Μπαχάρ. Πρέπει όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Μόνο που μια αναποδιά αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή, πριν προλάβει ο Εβρέν να πάρει εμφύτευμα για την Μπαχάρ, ενώ την Μπαχάρ την έχουν ήδη ανοίξει και έχουν αφαιρέσει το άρρωστο κομμάτι της. Πρέπει άμεσα όμως να της κάνουν τη μεταμόσχευση καθώς αιμορραγεί ασταμάτητα και κινδυνεύει να πέσει σε κώμα, ενώ ο Εβρέν προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Τιμούρ. Ο Αζίζ μιλάει στον πατέρα του και τον παρακαλάει να μην πεθάνει! Τα μηχανήματα όμως δείχνουν πως σταμάτησαν να λειτουργούν οι ζωτικές του λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Το τραγικό φινάλε - Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν στο χειρουργείο

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ