Αρχελάου 5 - «Κάγκελο» ο Γιάννης Στάνκογλου με το δίλημμα στα backstage της σειράς: «Τι μας κάνεις τώρα;»

Δεν το σκέφτηκε και πολύ ο πρωταγωνιστής...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Αρχελάου 5», μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες και τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος.

Αυτό σημαίνει πως ξεκίνησαν και τα backstage video με έναν εκ των σεναριογράφων να θέτει σοβαρά διλήμματα στους πρωταγωνιστές της σειρές. Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης ρώτησε ζήτησε απ' τον Γιάννη Στάνκογλου να διαλέξει ανάμεσα στο να πέσει η Εβελίνα Παπούλια στο σήριαλ ή να υπογράψει ο Σλούκας για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που υποστηρίζει.

«Έμεινε» ο Γιάννης Στάνκογλου στα backstage της σειράς «Αρχελάου 5»

Η αντίδρασή του είναι όλα τα λεφτά, αλλά χωρίς πολλή σκέψη αποφάσισε να κρατήσει τον Σλούκα στο «Τριφύλλι». «Τι μας κάνεις τώρα. Είσαι καλά; Εβελίνα», ακούγεται να λέει ο πρωταγωνιστής της σειράς Αρχελάου 5.

Δείτε το βίντεο:

Πέρα απ' τον Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά θα παίζουν ο Δημήτρης Πιατάς, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Βάσω Καβαλιεράτου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Καράμπαμπας, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, ο Χάρης Χιώτης και η Άλκηστις Ζιρώ.

Η σειρά, που βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο, θα αποτελέσει την τρίτη καθημερινή παραγωγή που θα καλύψει μέρος της prime time, πιθανότατα στο slot των 21.00, ενώ «Η παραλία» αναμένεται να μετακινηθεί λίγο νωρίτερα (Αλλαγές ωστόσο η ΕΡΤ κάνει και σε Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο).

Η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ

ΕΡΤ

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων, αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24