Bahar - Καινούργια αρχή: «Είναι αδερφή σας» - Η Μπαχάρ ανακοινώνει τα σπαρακτικά νέα στην Αζίζ και τον Ουμάι

Ακόμα μια "βόμβα" στις ζωές των παιδιών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή: «Είναι αδερφή σας» - Η Μπαχάρ ανακοινώνει τα σπαρακτικά νέα στην Αζίζ και τον Ουμάι

Ακόμα μια βόμβα θα σκάσει στις ζωές του Αζίζ και της Ουμάι στα επόμενα επεισόδια της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, όταν μάθουν πως η Παρλά είναι αδελφή τους, αφού ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Τιμούρ. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκλονιστικές.

Η Ρενγκίν είναι πια αποφασισμένη να φτάσεi στα άκρα την κατάσταση με τον Τιμούρ και επιστρατεύει τον Σελίμ, προκειμένου να αναγνωρίσει και επίσημα την Παρλά ως κόρη του ο Τιμούρ. Στο μεταξύ, ο Αζίζ παίρνει μια απόφαση που θα αποβεί μοιραία για τη ζωή μιας ασθενούς και αυτό θα του κοστίσει ακριβά καθώς οι συγγενείς θέλουν να του κάνουν αγωγή. Η κατάσταση αυτή φέρνει κοντά την οικογένεια Γιαβούζογλου.

Η εικόνα της ενωμένης οικογένειας προκαλεί ζήλια τόσο στον Εβρέν όσο και στη Ρενγκίν, η οποία αν και είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το μεγάλο της όπλο για να εκβιάσει τον Τιμούρ, το αποτέλεσμα του τεστ DNA που επιβεβαιώνει πως η Παρλά είναι κόρη του, σε αυτή δύσκολη στιγμή δεν της φαίνεται σωστό να προχωρήσει το σχέδιό της. Αυτό που θα κάνει τελικά είναι να αποκαλύψει το μυστικό της στην Τσαλά: «Η Παρλά είναι κόρη του Τιμούρ», της ομολογεί και το σοκ είναι τεράστιο.

Γνωρίζοντας, όμως, πόσο άρρωστη είναι η φίλη της και πως μια τέτοια πληροφορία ίσως επιβαρύνει την υγεία της, αποφασίζει να σωπάσει, αλλά βασανίζεται κάτω από το βάρος της πληροφορίας που έμαθε και ορκίστηκε να μην αποκαλύψει στην Μπαχάρ.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Το τραγικό φινάλε - Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν στο χειρουργείο

Η μεγάλη αποκάλυψη στην σειρά Bahar - Καινούργια αρχή

Bahar - Καινούργια αρχή ΣΚΑΙ

Ο Τιμούρ λαμβάνει την αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει η Μπαχάρ και συνειδητοποιεί πως όσο κι αν προσπαθεί δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τον γάμο τους. Εν τω μεταξύ, τα νέα για το επικείμενο διαζύγιο του Τιμούρ κάνουν πολύ χαρούμενη τη Ρενγκίν, η οποία λέει στην κόρη τους πως πολύ σύντομα θα έχει κοντά της τον πραγματικό της πατέρα. Εκείνη, όμως, έχει αμφιβολίες: «Είσαι σίγουρη ότι θα χωρίσει ή είναι πάλι από εκείνα τα κόλπα του;», αναρωτιέται η Παρλά και η Ρενγκίν προβληματίζεται.

Ετσι στέλνει στην Τσαλά το χαρτί με το τεστ DNA και η τελευταία αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ: «Η κόρη της Ρενγκίν έχει μπαμπά τον Τιμούρ», αποκαλύπτει και πέφτει σαν βόμβα η είδηση για την Μπαχάρ, η οποία κλαίει και νιώθει ανόητη που τόσα χρόνια πίστευε στα ψέματά του.

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται η Σερέν, η οποία της λέει πως είδε στις κάμερες από τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο και σε κάποιο πλάνο είδε τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν να φιλιούνται. Εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αποφασίζει να αλλάξει τα πάντα. Την επόμενη μέρα παίρνει τα παιδιά της για να τους μιλήσει: «Οταν παντρευτήκαμε με τον πατέρα σας ήμασταν και οι δύο πολύ μικροί. Ο πατέρας σας έκανε πολλά λάθη και ένα από αυτά είναι και η Ρενγκίν. Ομως, υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο που είναι αθώο και δεν φταίει. Η Παρλά είναι αδελφή σας», τους αποκαλύπτει και τα παιδιά σοκάρονται.

Η Ουμάι αντιδράει: «Πώς είναι αθώα; Τα ήξερε όλα από την αρχή και δεν είπε τίποτα», ενώ ο Αζίζ θέλει να πάει να βρει τον πατέρα του. Η Μπαχάρ τους εμποδίζει, τους αγκαλιάζει και τους λέει: «Εχετε πολλές ερωτήσεις, αλλά πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι μέχρι να κάνω αυτό που θέλω».

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24