Φεύγει από την Γη της ελιάς και το ανακοίνωσε στο Instagram: «Φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε»

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φεύγει από την Γη της ελιάς και το ανακοίνωσε στο Instagram: «Φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε»

Γρήγορο ήταν το πέρασμα της ηθοποιού από την σειρά Η γη της ελιάς, αφού αποχωρεί πριν καν προβληθεί ο τέταρτος κύκλος στον οποίο θα την δούμε. Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της και αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της συγκινημένη για την δουλειά της αυτή.

Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από την Γη της ελιάς

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Η 4η σεζόν έρχεται στο @megatvcom

Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μου πόσο χαρούμενη είμαι για αυτή τη συνεργασία! Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο τυχερή νιώθω που πρωταγωνιστώ σε ένα από το πιο πετυχημένα σήριαλ των τελευταίων ετών. Ένας υπέροχος Ιούλιος που πέρασα φανταστικά, έμαθα καινούρια πράγματα και κυρίως αυτό που λατρεύω σε αυτό το επάγγελμα, γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους! Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν (ξέρετε εσείς) που με βοηθήσατε από την πρώτη μέρα να νιώσω τόσο οικεία και που με κάνατε την τελευταία μέρα του γυρίσματος να φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε!

Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Και εις το επανιδείν!», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικό για το ρόλο της στην σειρά).


Ποια θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;

Η Νόρα θα μπει στον 4ο κύκλο και θα υποδυθεί την γυναίκα του Μιχάλη που θα αναλάβει σημαντικό πόστο στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Η Νόρα, λοιπόν, δεν είναι αυτό που δείχνει. Το αληθινό και σατανικό της πρόσωπο το κρύβει πολύ καλά, ακόμα και από τον σύντροφό της τον Μιχάλη, που δεν έχει ιδέα για το ποια είναι η γυναίκα που έχει στο πλευρό του.

Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, η αδίστακτη γυναίκα εκμεταλλεύεται την ιδιότητά της ως παιδοψυχολόγος για να είναι κοντά σε μικρά παιδιά, τα οποία όμως χρησιμοποιεί για κακούς σκοπούς, καθώς είναι μέλος κυκλώματος που διακινεί παιδική πορνογραφία. Ετσι, φτάνοντας στην Αρεόπολη, αρχίζει να βάζει στο μάτι κάποια παιδιά και κυρίως αυτά που είναι πιο κοντά στο περιβάλλον της, όπως τη μικρή Αγγελική, που καταφέρνει να πλησιάσει λόγω της συνεργασίας του Μιχάλη με τους Βρεττάκους.

Ωστόσο, όπως θα δούμε, η δράση της δεν θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, καθώς θα αποκαλυφθεί το σατανικό της πρόσωπο και το βρόμικο σχέδιό της και θα πάρει την τιμωρία που της αξίζει. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο ρόλος της Νόρας στη σειρά θα ολοκληρωθεί σε 20 περίπου επεισόδια! Φυσικά και θα χωρίσει με τον Μιχάλη, ο οποίος στη συνέχεια θα βρει ξανά τον έρωτα.

Δείτε εδώ το trailer του 4ου κύκλου και ποιος πεθαίνει στην φωτιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γη της ελιάς: Νέο ζευγάρι, απαγορευμένος έρωτας, χωρισμός σοκ - Το μέλλον των 8 ζευγαριών στην 4η σεζόν

Γη της ελιάς: Εκβιασμοί, απαγωγές και φόνοι - 10 συγκλονιστικές στιγμές από τα επεισόδια της νέας σεζόν

Η γη της ελιάς: Βγάζει όπλο και της παίρνει το παιδί - Ο γάμος, οι δύο χωρισμοί και oi παράνομοι έρωτες του 4ου κύκλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Μετά το χωρισμό κάνουν διακοπές μαζί στην Τουρκία

Η γη της ελιάς: Το τελειωτικό "χτύπημα" για Μάνο και Μαρίνα - Δυστυχώς η κόρη τους...

Η γη της ελιάς: «Τι κάνεις κατέβασε το όπλο» - Το σατανικό σχέδιο της Ειρήνης για να ξεφορτωθεί το εξώγαμο του Δημοσθένη

Η τηλεθέαση του Σαββάτου 3/8 - Ποια κανάλια πέρασαν μπροστά και ποια έμειναν πίσω;

Νέα σχέση σκάνδαλο στην Γη της ελιάς: Τα φτιάχνει με τον πρώην σύζυγο της μάνας της - «Μας ξεφτίλισες»

Θοδωρής Μισόκαλος: Η πρώην σύντροφος του αδερφού της Μενεγάκη στη Γη της ελιάς - Ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια