Bahar - Καινούργια αρχή (23/7): «Ξεδιάντροπε» - Ο Τιμούρ πλακώνει στο ξύλο τον αδερφό της ερωμένης του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή (23/7): «Ξεδιάντροπε» - Ο Τιμούρ πλακώνει στο ξύλο τον αδερφό της ερωμένης του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 23/7 επεισόδιο της σειράς Bahar - Καινούργια αρχή, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η ζωή της Μπαχάρ αλλάζει ραγδαία μετά το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της την απατάει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή

Επεισόδιο 17

Η Παρλά στέλνει μήνυμα στη μητέρα της για το δώρο που θα κάνει στην Μπαχάρ και η Ρενγκίν με τον Τιμούρ προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά της. Ο Τιμούρ βγάζει έξω την οικογένειά του για να διασκεδάσουν και επιστρέφοντας φροντίζει να καταστρέψει τη ζωγραφιά. Στη συνέχεια κάνουν μια συζήτηση με την Μπαχάρ για τον Αζίζ Ουράς: «Πρέπει να του μιλήσεις, να τον συμβουλεύσεις. Εχει ανάγκη από τον πατέρα του. Σε χρειάζεται».

Μια βόμβα θα σκάσει για τη Ρενγκίν, όταν στο νοσοκομείο φτάνει ο πατέρας της, Ραχσίν. Η ίδια σοκάρεται και ζητάει να πάρει άδεια. Στο μεταξύ, ο Αζίζ Ουράς προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ντορούκ και τη Σερέν και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά μάταια. Ο Τιμούρ καλεί στο γραφείο του τον γιο του και τον Ντορούκ και τους κάνει να τα ξαναβρούν:

«Εσείς είστε από την αρχή εδώ, μαζί ξεκινήσατε, είστε φίλοι! Πόσες βάρδιες έχετε κάνει μαζί; Σας έχω σαν παιδιά μου και θέλω τώρα αμέσως να ξεχάσετε ό,τι έγινε και να τα βρείτε ξανά», τους λέει και οι δύο φίλοι ζητάνε συγγνώμη ο ένας από τον άλλον και αγκαλιάζονται. Η Μπαχάρ πάει στο δωμάτιο του Ραχσίν και από μια φωτογραφία καταλαβαίνει πως η κόρη που ψάχνει εκείνος είναι η Ρενγκίν. Στη συνέχεια η Ρενγκίν συναντάει τον αδελφό της: «Ο μπαμπάς είναι στο νοσοκομείο. Βρες σε παρακαλώ έναν τρόπο να τον πάρεις από εκεί μέσα. Σε παρακαλώ, θα έρθουν τα πάνω-κάτω αν μιλήσει», του επισημαίνει και εκείνος την κατηγορεί:

Δείτε επίσης: Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ - «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

«Εξαιτίας σου διαλύθηκε η οικογένειά μας κι εσύ ακόμα σκέφτεσαι τον παντρεμένο εραστή σου». Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και ο Τιμούρ και ο Σελίμ του «επιτίθεται»: «Για εσένα λέγαμε τώρα, το πώς μπόρεσε η αδελφή μου να ερωτευτεί έναν τιποτένιο και άτιμο σαν εσένα, που εξαιτίας του διαλύθηκε η οικογένειά μας». Ο Τιμούρ εκνευρίζεται και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, η Μπαχάρ κανονίζει να γνωριστούν η Τσαλά με τον Εβρέν, αλλά εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη, αν και της ζητάει να πάνε για φαγητό μετά από παρότρυνση της Μπαχάρ.