Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Έρωτα του ALPHA - Η "εξαφανισμένη" ηθοποιός που επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση

Δείτε πως είναι σήμερα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Έρωτα του ALPHA - Η

Αν αναρωτιέστε… «Μετά τον “Σασμό”, τι;», το κανάλι της Κηφισιάς έχει την απάντηση για τη σειρά που θα βρεθεί στη θέση της επιτυχημένης δραματικής σειράς και ακούει στον τίτλο «Άγιος έρωτας».

Στο επίκεντρο θα είναι και πάλι ένας απαγορευμένος έρωτας. Ύστερα από το δράμα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, έρχεται μια σειρά της οποίας η κεντρική ιδέα θυμίζει κάτι από το «Αγγιγμα ψυχής», που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998 με τον Σταύρο Ζαλμά στον ρόλο του ιερέα και την πρωτοεμφανιζόμενη Θεοφανία Παπαθωμά να τον ερωτεύεται παράφορα. Η νέα πρόταση του ALPHA λέγεται «Αγιος έρωτας». Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής που θα μας ταξιδέψει στα Χανιά και στο Ναύπλιο και τοποθετείται χρονικά μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Το φορμάτ είναι χιλιανής προέλευσης, βασίζεται στη σειρά «Perdora nuestros pecados (Συγχώρεσε τις αμαρτίες μας») και θα προσαρμοστεί φυσικά στα ελληνικά δεδομένα.

O βασικός ήρωας είναι ένας νεαρός σε ηλικία παπάς, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του έπειτα από αρκετά χρόνια. Εκεί θα προσπαθήσει να βρει την ηρεμία του, αλλά θα ερωτευτεί τη νεαρή κόρη του προύχοντα της περιοχής, ο οποίος εξουσιάζει με τον τρόπο του όλη την πόλη. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως πρόκειται για μiα απαγορευμένη για τον ίδιο συνθήκη, τα αισθήματά του ιερέα καταλαμβάνουν τη λογική του. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν ο Αγγελος Χασάπογλου και η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας

Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού, ή αλλιώς η Ματίνα από το Κωνσταντίνου και Ελένης επιστρέφει στην τηλεόραση

Μετά την επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται ακόμα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, η Καλλιρόη Μυριαγκού είχε παίξει ένα γκεστ στη σειρά Γιατρός του Alpha, οπού ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο αδερφός της, Αντώνης Μυριαγκός ενώ τώρα ετοιμάζεται να κάνει την δυναμική κανονική επιστροφή της στον χώρο της Tv και τα γυρίσματα γι' αυτήν έχουν ήδη ξεκινήσει!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μάλιστα, δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από την στιγμή των γυρισμάτων!

Άγιος Έρωτας του ALPHA

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δε μου είναι πολύ εύκολο. Χάνω χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός όταν ερωτήθηκε γιατί επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.