Kardeslerim: Τον μαχαιρώνουν και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (22-26/7)

«Τι περίμενες από αυτούς τους βρομιάρηδες»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Kardeslerim: Τον μαχαιρώνουν και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (22-26/7)

Έχουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Kardeslerim, αναλυτικά! Ο Ορχάν συνεχίζει να έχει τύψεις για τα ανίψια του όταν μαθαίνει ότι η Σενγκιούλ καταχράστηκε τα χρήματα που είχε δώσει η Σουζάν. Τα παιδιά φοιτούν όλα στο κολέγιο, αλλά η ζωή τους γίνεται κόλαση και ειδικά του Ομέρ και του Οτζάν, που χρωστάνε χρήματα στον Ντορούκ.

Από αυτό το χρέος ξεκινάει ένα οδυνηρό ντόμινο εξελίξεων στη σειρά Kardeslerim

Ο Καντίρ και τα αδέλφια του είναι χαρούμενοι με την προσφορά του Ακίφ, αλλά τα ξαδέλφια τους ζηλεύουν. Ειδικά η Αϊμπιγκέ που θέλει οπωσδήποτε να πάει κι αυτή στο κολέγιο. Ετσι η Σενγκιούλ δίνει τα χρήματα που είχε κρύψει και τα κοσμήματά της και γράφει τα παιδιά της στο κολέγιο. Την ίδια στιγμή, η νέα καθαρίστρια βρίσκει στο εξοχικό του Ακίφ το σκουλαρίκι της Σουζάν και το δίνει στη Νεμπαχάτ: «Αυτό το βρήκα στην κρεβατοκάμαρα», της λέει και η γυναίκα τρελαίνεται: «Ο Ακίφ με απατάει. Αυτό το σκουλαρίκι δεν είναι δικό μου, πήγε με κάποια άλλη εκεί», εμπιστεύεται στη Σουζάν που τη θεωρεί φίλη της. Ωστόσο η Σουζάν ενημερώνει τον Ακίφ, οποίος βρίσκει τρόπο να το καλύψει. Παίρνει το άλλο σκουλαρίκι από τη Σουζάν, το βάζει σε ένα κουτάκι και πηγαίνει στη γυναίκα του:

«Για σένα τα πήρα, για να τα βάλεις στα γενέθλια της κόρης μας. Εχασα το ένα και δεν το βρίσκω. Το ψάχνω από το πρωί», της λέει. Η Νεμπαχάτ τον πιστεύει, του δείχνει το άλλο που είχε και γεμάτη χαρά ετοιμάζει τα γενέθλια της Μελίσα. Στο κολέγιο όλοι κοιτάζουν με μισό μάτι τα «φτωχόπαιδα» και μόνο η Μελίσα είναι χαρούμενη και μάλιστα τους καλεί όλους στα γενέθλιά της, ενώ ο Οχράν δανείζεται για να επισκευάσει τον αχυρώνα για να μείνουν λίγο πιο ανθρώπινα τα ανίψια του. Οταν γυρίζουν τα παιδιά και το βλέπουν κλαίνε από τη συγκίνηση, αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ, καθώς ο ιδιοκτήτης τούς ζητάει ενοίκιο: «Εδώ εσείς έχετε χτίσει ολόκληρο σπίτι. Ή θα με πληρώσετε ή να φύγετε», τους εκβιάζει.

Ο Ομέρ και Οτζάν μπλέκουν με τον υπόκοσμο

Ο Ντορούκ πιέζει τον Ομέρ και τον Οτζάν να του δώσουν τις 15.000 λίρες για τη ζημιά στο αυτοκίνητο και αρχίζει να τους κάνει καψώνια για μειώσει το χρέος, μέχρι που τα παιδιά επαναστατούν καθώς τους ξεφτιλίζει βάζοντάς τους ακόμα και το κεφάλι στην τουαλέτα. Ετσι αποφασίζουν να τον ξεχρεώσουν και πηγαίνουν στο συνεργείο όπου βρίσκουν τον Μεχμέτ, γνωστό κακοποιό. Ο Μεχμέτ τους δίνει τα χρήματα και τους προειδοποιεί: «Τώρα μου χρωστάτε. Θα σας χρειαστώ, να το θυμάστε». Παράλληλα, τα κορίτσια και ειδικά η Χαρικά κλέβουν τα ρούχα της Ασιγιέ την ώρα που είναι στα ντους στο κολέγιο και η κοπέλα δεν μπορεί να φύγει: «Είναι κανείς εδώ;», φωνάζει και την ακούει ο Ντορούκ, ο οποίος καταλαβαίνει τι έχει γίνει και της δίνει τα δικά του ρούχα που έχει στον σάκο.

Kardeslerim
Ο Ντουρούκ με την παρέα του βασανίζουν τον Ομέρ

«Τι έγινε, γιατί φοβάσαι; Να σε βοηθήσω θέλω», την καθησυχάζει. Το πάρτι για τη Μελίσα αρχίζει και ο Κενάν παρατηρεί τα σκουλαρίκια και λέει στη Νεμπαχάτ: «Ωραία σκουλαρίκια». «Σ’ ευχαριστώ, μου τα πήρε ο άντρας μου», του απαντάει και ο Κενάν έξαλλος λέει στη γυναίκα του τη Σουζάν: «Τι δουλειά έχουν τα σκουλαρίκια σου στ’ αυτιά της; Αναρωτιέμαι από πού τα πήρε ο Ακίφ, γιατί εγώ τα έκανα ειδική παραγγελία μόνο για σένα».

Η Αϊμπιγκέ ξεσκεπάζει Ακίφ και Σουζάν

Δείτε επίσης: Kardeslerim: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ομέρ είναι γιος της Σουζάν

Kardeslerim
Η Χαρικά βλέπει τη μάνα της αγκαλιά με τον Ακίφ

Τα παιδιά διασκεδάζουν στο πάρτι, αν και όλοι τους κοιτάζουν με μισό μάτι γιατί δεν είναι της τάξης τους, ενώ ο Καντίρ εκτελεί χρέη σερβιτόρου. Ο Οτζάν κατά λάθος ρίχνει ποτό στο φόρεμα της αδελφής του κι εκείνη πηγαίνει στο μπάνιο για να το καθαρίσει, αλλά θαμπωμένη από τη χλιδή του σπιτιού, αρχίζει να μπαίνει στα δωμάτια, όπου ξαφνικά μπαίνει ο Ακίφ με τη Σουζάν. Η Αϊμπιγκέ κρύβεται και τους βλέπει να φιλιούνται. Την ίδια ώρα, ο Ομέρι δίνει τις 15.000 στον Ντορούκ, αλλά τους βλέπει ο Καντίρ και ζητάει εξηγήσεις:

«Του δώσαμε τα λεφτά για το αυτοκίνητο. Δεν αντέχαμε άλλο, αδελφέ, μας ξεφτίλιζε, μας έβαζε ακόμα και το κεφάλι μέσα στην τουαλέτα. Πατούσε πάνω στην πλάτη μας. Τι να κάναμε;», δικαιολογείται ο Ομέρ και ο Καντίρ έξαλλος μπαίνει μέσα στο πάρτι και ρίχνει μπουνιές στον Ντερέκ. Ο Ακίφ γίνεται έξαλλος: «Τι κάνεις; Μέσα στο σπίτι μου τον γιο μου; Η κόρη μου σας κάλεσε και μ’ αυτόν τον τρόπο την ευχαριστείτε; Φύγετε αμέσως», τους φωνάζει, ενώ η Νεμπαχάτ τους βρίζει:

«Τι περίμενες από αυτούς τους βρομιάρηδες», λέει και προκαλεί την οργή της Αϊμπιγκέ: «Εσείς πρέπει να ντρέπεστε, όχι εμείς. Τις δικές σας τις βρομιές να κοιτάτε. Τους είδα με τα μάτια μου τον κύριο Ακίφ να φιλιέται με την κυρία Σουζάν», είναι τα λόγια της και γίνεται χαμός. Η Σουζάν κλαίει, ο Κενάν την κοιτάζει με μισό μάτι και ο κόσμος να διαλύεται: «Πώς τολμάς, ανάγωγη!» της επιτίθεται η Νεμπαχάτ, η Αϊμπιγκέ όμως δεν σταματάει: «Συγχαρητήρια για τον άντρα σου. Τα έχει με τη γυναίκα του συνεταίρου του. Ας μάθουν όλοι ποιος ατιμάζει ποιον», λέει και ο Καντίρ την παίρνει και φεύγουν.

Η Σενγκιούλ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Ο Καντίρ αναλαμβάνει αυτός να λύσει το θέμα με τον Μεχμέτ: «Μπράβο σας, μου προσθέσατε κι άλλο ένα πρόβλημα», τους επιπλήττει και ο Ομέρ ξεσπάει: «Θα έκανα τα πάντα, κοίτα την κατάστασή μας, δεν έχουμε τίποτα, ούτε για τσάι. Τα παπούτσια μου έχουν τρυπήσει και τα νερά μπαίνουν μέσα. Οταν πεινάω θέλω μια μπουκιά ψωμί. Ζητάω πολλά;», του λέει. Ο Καντίρ τον ησυχάζει: «Εσύ θέλω να πας σχολείο. Θα αναλάβω εγώ τον Μεχμέτ». Στο μεταξύ, η Νεμπαχάτ κινεί όλες τις διαδικασίες για να διώξουν τα παιδιά από το κολέγιο και να απολύσουν τον Καντίρ, αλλά και το Οχράν. Παράλληλα, ο Ακίφ μπαλώνει την κατάσταση και η Σουζάν ξεσπάει στον Κενάν:

«Δεν με εμπιστεύεσαι. Μου πήρατε το παιδί με τον πατέρα μου και δεν ρώτησα ποτέ πού είναι, το έχεις κάνει! Ναι, ο πατέρας μου με έφερε σε επαφή μαζί σου, αλλά σε παντρεύτηκα γιατί το ήθελα», του ξεκαθαρίζει. Η Σενγκιούλ προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη της που κλαίει: «Μην κλαις, κόρη μου, όλα πρέπει να γίνουν όπως πριν. Θα πάμε και θα πεις σε όλους ότι είπες ψέματα και θα ζητήσεις συγγνώμη από τον Ακίφ». Ετσι πηγαίνουν μάνα και κόρη και τους βρίσκουν σε ένα επαγγελματικό δείπνο. Η Νεμπαχάτ γίνεται έξαλλη μόνο που τις βλέπει, αλλά η Σενγκιούλ δεν το βάζει κάτω. Την παίρνει έξω από το εστιατόριο και της λέει:

«Ο άντρας σου είναι δολοφόνος. Αυτός σκότωσε τον πατέρα των παιδιών. Αν δεν το πιστεύεις, έλα αύριο στο σπίτι μου να δεις και μόνη σου». Η Νεμπαχάτ πηγαίνει και η Σενγκιούλ της δείχνει το βίντεο που είχε πάρει από τον Ισμέτ: «Αυτό είναι μεταξύ μας. Κανείς δεν θα μάθει τίποτα. Ενα πράγμα μόνο θέλω. Να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους» και όντως η Νεμπαχάτ το κάνει.

Μαχαιρώνουν τον Καντίρ, η Μελίσα στο πλευρό του

Δείτε επίσης: Kardeslerim: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου!» - Η Μελίσα εξομολογείται την αγάπη της στον Καντίρ

Ο Καντίρ πηγαίνει στον Μεχμέτ κι εκείνος του δίνει ένα μαχαίρι να για τραυματίσει κάποιον που του χρωστάει. Φυσικά, ο Καντίρ δεν το κάνει και λέει ψέματα ότι δεν τον βρήκε. Ο Μεχμέτ όμως δεν τον πιστεύει και του δίνει ένα μάθημα… Γεμάτο αίματα τον βρίσκει στον δρόμο η Μελίσα και τον πάει στο σπίτι ενός φίλου του, του Μαζλούμ, όπου του εξηγεί τι έχει γίνει.

Kardeslerim

Η Μελίσα, τρελά ερωτευμένη με τον Καντίρ, προσπαθεί να τον βοηθήσει κι αφού αυτός δεν δέχεται χρήματα, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να καταδώσει τον Μεχμέτ. Ωστόσο αυτό δεν βγαίνει σε καλό στον Καντίρ, καθώς ο Μεχμέτ πριν μπει στη φυλακή δίνει εντολή στους δικούς του να σκοτώσουν τον Καντίρ. Ετσι, μπροστά στα μάτια των αδελφιών του, δύο άγνωστοι μαχαιρώνουν τον Καντίρ. Αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο, όπου κόντεψε να πεθάνει, τελικά σώζεται και γυρίζει σπίτι του, δίνοντας μεγάλη χαρά στ’ αδέλφια του αλλά και στη Μελίσα, η οποία τον επισκέπτεται και κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έπαθε.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χαρικά δέχεται δύο μεγάλα χτυπήματα. Το ένα από την ίδια της τη μάνα, καθώς τη βλέπει στην αγκαλιά του Ακίφ, και το άλλο από τον Ντορούκ, που ενώ τη χωρίζει, αρχίζει να έχει αισθήματα για την Ασιγιέ…