Kardeslerim: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ομέρ είναι γιος της Σουζάν

Σοκαριστικές εξελίξεις στη νέα σειρά του ALPHA

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Kardeslerim: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ομέρ είναι γιος της Σουζάν

Τι θα συμβεί στη συνέχεια του Kardeslerim; Σαν βόμβα μεγατόνων πέφτει η είδηση ότι ο Ομέρ δεν είναι πραγματικός αδελφός του Καντίρ, καθώς ο Ορχάν αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό των γονιών του. Στην πραγματικότητα ο Ομέρ είναι ο γιος της Σουζάν που της τον πήρε ο πατέρα της μόλις τον γέννησε!

Μόλις ο Καντίρ γίνεται καλά, ο Ορχάν του ζητάει να μιλήσουν ιδιαιτέρως: «Είχα υποσχεθεί στον πατέρα σου να μην πω ποτέ τίποτα, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Καντίρ, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σωθείτε», του λέει. Ο Καντίρ τον κοιτάζει με μεγάλη έκπληξη και ο Ορχάν αρχίζει να του εξηγεί: «Ησουν δύο ετών τότε. Πήγαμε με τον πατέρα σου για προσευχή, όταν είδαμε έναν γνωστό μας, τον Μουτζάτ, να αφήνει ένα μωρό στο τζαμί. Οταν τον ρωτήσαμε γιατί αφήνει εκεί το μωρό, μας εξήγησε ότι ήταν της κόρης του που το έκανε με κάποιον. Δεν το θέλω, μας είπε, αν θέλετε να το αφήσετε εσείς στο ορφανοτροφείο».

Kardeslerim: Ο Ορχάν αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό στον Καντίρ

kardeslerim

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Καντίρ συνεχίζει να τον ακούει με απορία και τότε ο θείος του τού λέει ότι λυπήθηκαν το μωρό και το πήραν μαζί τους. Οταν το πήγαν στο σπίτι, η μητέρα του η Χαντιτσέ το πήρε αγκαλιά. «Δεν το λυπάστε να το πάτε στην αστυνομία; Δεν θα το αφήσουμε στον δρόμο. Θα το κρατήσουμε», είπε. Ο Ορχάν γεμάτος συγκίνηση αποκαλύπτει στον Καντίρ: «Παιδί μου, ο Ομέρ δεν είναι πραγματικός αδελφός σου». Μόλις το ακούει ο Καντίρ τρελαίνεται: «Τι σημαίνει πραγματικός; Ο Ομέρ είναι ο αδελφός μου, η ψυχή μου. Γιατί μου το είπες; Πώς μπορεί αυτό να βοηθήσει, πέρα απ’ ότι έβλαψε την ψυχή μου;», του λέει με πόνο και δάκρυα. Και ο Ορχάν του εξηγεί γιατί του έκανε αυτή την αποκάλυψη:

Δείτε επίσης: Οι Αθώοι: Κώστας Νικούλι και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ερωτευμένοι στη νέα σειρά του Mega - Το σενάριο για πρώτη φορά!

«Σου το είπα γιατί η μητέρα του Ομέρ είναι η Σουζάν και μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή μπορεί να σας σώσει από όλη αυτή την κατάσταση. Είναι μια γυναίκα αξιοπρεπής», του επισημαίνει και τότε ο Καντίρ γίνεται θηρίο. «Μη λες ανοησίες. Αυτή η γυναίκα άφησε το παιδί της στον πατέρα της κι αυτός το παράτησε στο τζαμί και θα πάμε εμείς τώρα να της ζητήσουμε χρήματα;», του φωνάζει εκνευρισμένος.

Ο Καντίρ δεν μπορεί να το χωνέψει, αλλά ο θείος του επιμένει: «Οταν άφησα τον Ομέρ, ακούσαμε ότι η κόρη του παντρεύτηκε έναν εργοστασιάρχη, τον Κενάν, τον συναίτερο του Ακίφ, εκεί που δούλευα εγώ και ο πατέρας σου», του λέει. Ο Καντίρ βρίσκεται ακόμα σε σοκ. «Δηλαδή όντως ο Ομέρ είναι γιος της Σουζάν και αδελφός της Χαρικά; Θα τρελαθώ. Πραγματικά θα χάσω το μυαλό μου», του λέει και του δίνει τελεσίγραφο: «Δεν μου είπες και δεν άκουσα τίποτα. Σε ορκίζω να μην πεις τίποτα ποτέ σε κανέναν», του τονίζει, ενώ υποφέρει φέρνοντας στη μνήμη του σκηνές από την παιδική τους ηλικία και από την αγάπη και την αδυναμία που του έδειχνε η μάνα τους.

Στη συνέχεια, ο Καντίρ βλέπει τον Ομέρ στο κολέγιο να μιλάει με τη Χαρικά και σκέφτεται ότι αυτά τα δύο παιδιά είναι αδέλφια και δεν το ξέρουν και αισθάνεται πολύ άσχημα.