Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Η Άννη Θεοχάρη αποχαιρετά το ρόλο της: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα...»

«Μέσα από τη Μουρμούρα αγάπησα την τηλεόραση»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης προβολής, από τη συχνότητα του Alpha, η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έριξε οριστική «αυλαία» το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου. Ηθοποιοί και μέλη του συνεργείου αποχαιρετούν πλέον τους ρόλους που είχαν αναλάβει και έναν χώρο που για πολλούς είχε γίνει δεύτερο «σπίτι».

Μεταξύ αυτών, η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη που υποδύθηκε τη «Μένη» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη αναφέρθηκε στο τέλος αυτής της συνεργασίας και όσα κρατάει από τις πλάκες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε επίσης: Η Άννη Θεοχάρη στο YOU: To body positivity, το pole dancing και το νέο ξεκίνημα στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό»

Άννη Θεοχάρη

Το «αντίο» της Άννης Θεοχάρη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Μέσα από τη Μουρμούρα αγάπησα την τηλεόραση και μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω πράγματα για μένα. Νιώθω πως στη δουλειά αυτή απέκτησα πολύ ωραίες σχέσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Τα “μουρμουρέικα” χρόνια θα τα νοσταλγώ και θα τα θυμάμαι πάντα με αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννη Θεοχάρη.

Όσον αφορά το κλίμα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αποκάλυψε πώς ήταν εξίσου... απολαυστικό με εκείνο που είδαμε στις οθόνες μας. «Ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι άνθρωποι της δούλεψαν για τη σειρά αυτή σχεδόν δώδεκα χρόνια. Την αγάπησαν, τη φρόντισαν και στο τέλος έγιναν οικογένεια. Εγώ από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη φροντίδα και την αγάπη αυτή. Δεν νομίζω ότι εύκολα θα ξαναβρεθώ σε τέτοια εργασιακή συνθήκη και θα είμαι πάντα ευγνώμων για την οικογένεια της Μουρμούρας», τόνισε μεταξύ άλλων η Άννη Θεοχάρη.