Από τις Ψυχοκόρες σε άλλη σειρά του ΑΝΤ1 - Μετά τη Μαρία Κίτσου στην "Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά" η...

Η φωτογραφία με τα σενάρια από το νέο κύκλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από τις Ψυχοκόρες σε άλλη σειρά του ΑΝΤ1 - Μετά τη Μαρία Κίτσου στην

Οι Ψυχοκόρες ήταν μία από τις σειρές που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αφού επρόκειτο για μία αληθινή ιστορία τεσσάρων αδερφών που πέρασαν βασανιστήρια και τρομακτικά δύσκολες στιγμές μέχρι να συναντηθούν ξανά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να μείνουν όλες ενωμένες μέχρι το τέλος.

Νέος κύκλος δεν θα υπάρξει, ωστόσο πολλούς από τους πρωταγωνιστές θα τους δούμε την επόμενη σεζόν σε άλλα project. Μία από τις ηθοποιούς, μάλιστα, ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως "μετακομίζει" στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, την Μάγισσα, η οποία ονομάζεται πλέον "Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά".

Η ηθοποιός που από τις Ψυχοκόρες πάει στην Μάγισσα

Ο λόγος για την Γιούλικα Σκαφιδά. Η ίδια δημοσίευσε σε story το εξώφυλλο από τα πρώτα σενάρια, την ώρα που φαίνεται πως τα διάβαζε παρέα με τον γιο της, αφού είχε δίπλα της το παιχνίδι του. Το cast των ηθοποιών ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα σιγά σιγά, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα, εφόσον το σίριαλ αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή του τον Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, μαζί με την Γιούλικα Σκαφιδά, έχουν "κλειδώσει και οι Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας και Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά - Ο μαραθώνιος της ζωής της, το πραγματικό της όνομα και ο μεγάλος έρωτας

Γιούλικα Σκαφιδά Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς (δείτε ποια θα είναι η ιστορία του) - σε αρκετά μεγάλη ηλικία - στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ’ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς.

Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων καθώς θα δούμε τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά «Η μάγισσα» στο φινάλε της.

Δείτε το trailer!

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24