Ευτυχισμένοι μαζί: Δεν έχει social media και παράτησε την υποκριτική - Πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει ο "Μήτσος"

Θα τον αναγνωρίζατε αν τον βλέπατε στον δρόμο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευτυχισμένοι μαζί: Δεν έχει social media και παράτησε την υποκριτική - Πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει ο

Μία από τις σειρές που αγαπήθηκαν πολύ είναι εκείνη στο MEGA με τίτλο "Ευτυχισμένοι μαζί". Μπορεί η οικογένεια των Μαυροτσουκαλέων να ήταν η βασική, ωστόσο και η οικογένεια του Μάκη και της Βιβής με τον γιο τους, Μήτσο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού οι ατάκες και των τριών έχουν γράψει ιστορία και ο κόσμος της μνημονεύει μέχρι και σήμερα, 13 χρόνια μετά.

Δυστυχώς, όμως, δεν συνέχισαν όλοι τους την ενασχόληση με την υποκριτική. Ο Μητσάκος είναι ένας από αυτούς. Ο λόγος για τον Κώστα Ιντζεγιάν συγκεκριμένα, όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Έχει απομακρυνθεί εντελώς από τον χώρο και έχει αφήσει πίσω του το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Μήτσος από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Θέλησε, μάλιστα, να ασχοληθεί εντατικά με το αντικείμενο των δεύτερων σπουδών του. Ο ίδιος, δηλαδή, εκτός από απόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος», έχει τελειώσει και τη σχολή στα ΤΕΙ Πειραιά, στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ειδικότερα, και αυτό είναι το επάγγελμά του πλέον, όπως δηλώνει στο LinkedIn, τη μόνη πλατφόρμα που χρησιμοποιεί.

Δείτε επίσης: Ευτυχισμένοι Μαζί: Έκανε "μπαμ" αλλά δεν το πρόσεξε κανείς - Το απίστευτο σεναριακό λάθος αποκαλύφθηκε 14 χρόνια μετά

Μήτσος ευτυχισμένοι μαζί επάγγελμα σήμερα

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον είναι 40 χρονών, καθώς είναι γεννημένος το 1984 και παρόλο που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, η καταγωγή του είναι Αρμένικη. Πρόσφατα ένας διάσημος Instagrammer ανέβασε ένα βίντεο μαζί του, δείχνοντας την εικόνα του σήμερα, τόσα χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ και δεν έχουν αλλάξει πολλά.

Δείτε επίσης: Έπαιρνε 1.000 ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι μαζί και δεν ήταν ο Γιάννης Μπέζος


Αλλαγμένος από την άλλη πλευρά είναι ο Γιαννάκης, ο οποίος πριν από καιρό παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Όπως είναι λογικό, πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας και είναι αγνώριστος. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε για την τότε εμπειρία του ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του. Δείτε επίσης πώς είναι και τί κάνει σήμερα ο μικρός "Άκης".

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό. Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Εν τέλει ήμουν ο τυχερός. Πήγαινα στο σχολείο, σχόλαγα και τα μαθήματά μου τα έκανα στα γυρίσματα.

Θυμάμαι ότι είχα αλλάξει σε μια σκηνή κατά λάθος τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Θυμάμαι δύο ακραία σκηνικά θαυμασμού. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων με τραβάγανε έξω από το γήπεδο και ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος.

Πριν παίξω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα εάν και εφόσον η σειρά έχει επιτυχία οπότε ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα».