Ο Τιμωρός: Το πρώτο teaser καθηλώνει με το βλέμμα του Δημήτρη Λάλου και σύμβολο τον άγριο λύκο

Το επόμενο βήμα του πρωταγωνιστή μετά το «Σασμό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Τιμωρός: Το πρώτο teaser καθηλώνει με το βλέμμα του Δημήτρη Λάλου και σύμβολο τον άγριο λύκο

Με κεντρικό σύμβολο έναν άγριο μαύρο λύκο, ένα επιβλητικό ζώο, και κεντρικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο, «Ο Τιμωρός» έρχεται στα οθόνες μας!

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του. Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Δείτε επίσης: Από τον Σασμό πάει στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του ALPHA!

Το πρώτο teaser της σειράς «Ο Τιμωρός»

Το teaser της σειράς, Ο Τιμωρός, με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι' αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Δείτε το καθηλωτικό teaser εδώ:

Η Μιράντα Ρωσταντή που κάνει το κάστινγκ της σειράς, έχει «μαζέψει» για το συγκεκριμένο σίριαλ τους καλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής τηλεόρασης για τη σειρά «Ο Τιμωρός». Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο, στους πρώτους ρόλους θα είναι ο βραβευμένος Νίκος Γκέλια που είδαμε πρόσφατα και στο «Ναυάγιο» του MEGA, o Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών» και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που τελευταία υποδύθηκε τον Παύλο Στρατή στις «Ψυχοκόρες».

Μαζί τους θα είναι και η Μαρίνα Καλογήρου. Τελευταία φορά την είδαμε στον ρόλο της Ιριδας, στο «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA. Πώς συνδέονται όλοι αυτοί μεταξύ τους; Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία θα υποδυθεί την αγαπημένη του Τιμωρού, για την οποία και θα ζητήσει εκδίκηση από γνωστούς και άγνωστους. Ο Νίκος Γκέλια θα είναι ο βοηθός και έμπιστος φίλος τού πρωταγωνιστή, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι η απέναντι πλευρά. Οι άνθρωποι που θα θέλει να προσεγγίσει. Η παραγωγή είναι σε συζητήσεις και μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το καστ θα εμπλουτιστεί εκ νέου.