Bahar - Καινούργια Αρχή 5/7: Η μεγάλη απόφαση της Μπαχάρ αλλάζει τα δεδομένα!

Η άρνηση του Τιμούρ και της Νεβρά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια Αρχή 5/7: Η μεγάλη απόφαση της Μπαχάρ αλλάζει τα δεδομένα!

Η Μπαχάρ και ο Τιμούρ συνειδητοποιούν πως ένα λάθος στο παρελθόν, τους έχει κοστίσει όλη τους τη ζωή. Ο Τιμούρ δεν δείχνει διατεθειμένος να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση, όμως η Μπαχάρ παίρνει τη μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της!

Νέο επεισόδιο, λοιπόν, της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00 και το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει τι θα δούμε για να έχετε μια ιδέα...

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Bahar

Η Μπαχάρ έχει ήδη κάνει την επανάστασή της και συνεχίζει να προβληματίζει -μερικές φορές και να σοκάρει- τον σύζυγο και την πεθερά της με τις πράξεις της. Ο Τιμούρ, από την άλλη, συνεχίζει τη διπλή ζωή του και προσπαθεί να πείσει τη Ρενγκίν ότι ο γάμος του με τη Μπαχάρ σύντομα θα τελειώσει και θα είναι μαζί. Η Ρενγκίν, απογοητευμένη πια, δεν τον πιστεύει.

Δείτε επίσης: Bahar - Καινούργια αρχή: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ρεγκίν οδηγεί την Μπαχάρ στην παραίτηση!

Όταν η Μπαχάρ κάνει τον απολογισμό της ζωής της, αποφασίζει ότι πλέον δεν θα παρατήσει τα θέλω της και δεν θα θυσιάσει τον εαυτό της για κανέναν. Συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όταν όμως ζητά τη στήριξη του Τιμούρ -ηθική αλλά και οικονομική- δέχεται πάλι την άρνηση και την απαξίωση, τόσο του Τιμούρ όσο και της πεθεράς της Νεβρά. Τίποτα όμως δεν θα τη σταματήσει από το να πραγματοποιήσει το όνειρό της!

Πρωταγωνιστούν:

  • Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), ç Ç (Τσάγλα), ğ (Αζίζ), (Σερέν), (Ουμάι), Şü (Ρεχά)
  • Σενάριο: ç Üü
  • Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt